049719 - Trouwfoto van een onbekend Tilburgs echtpaar uit de "betere" kringen. Ook de dienstbodes (geheel links en geheel rechts) mochten op de foto. Zij zijn nog in klederdracht en dragen de zogenaamde "Bossche muts". Een van de familieleden draagt nog een muts met poffer. Verder staan er maar liefst vijf priesters op deze trouwfoto. - Foto's & Kaarten

Trouwfoto van een onbekend Tilburgs echtpaar uit de "betere" kringen. Ook de dienstbodes (geheel links en geheel rechts) mochten op de foto. Zij zijn nog in klederdracht en dragen de zogenaamde "Bossche muts". Een van de familieleden draagt nog een muts met poffer. Verder staan er maar liefst vijf priesters op deze trouwfoto.

Fotonummer["049719"]
PlaatsTilburg
Datering vanaf1890
FotograafAdriaan van Beurden
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingTrouwfoto van een onbekend Tilburgs echtpaar uit de "betere" kringen. Ook de dienstbodes (geheel links en geheel rechts) mochten op de foto. Zij zijn nog in klederdracht en dragen de zogenaamde "Bossche muts". Een van de familieleden draagt nog een muts met poffer. Verder staan er maar liefst vijf priesters op deze trouwfoto.
Datum

049719 - Trouwfoto van een onbekend Tilburgs echtpaar uit de "betere" kringen. Ook de dienstbodes (geheel links en geheel rechts) mochten op de foto. Zij zijn nog in klederdracht en dragen de zogenaamde "Bossche muts". Een van de familieleden draagt nog een muts met poffer. Verder staan er maar liefst vijf priesters op deze trouwfoto.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag