603786 - Fa. Donders Interieur, Tilburg. Een antiek display in de toonzaal van de firma Donders. Drie aardewerk klepkannen met tinnen deksel, een baluster vorm en met een oor. De kannen hebben verschillende florale decors. Onder: een drietal antieke engelen bustes. - Foto's & Kaarten

Fa. Donders Interieur, Tilburg. Een antiek display in de toonzaal van de firma Donders. Drie aardewerk klepkannen met tinnen deksel, een baluster vorm en met een oor. De kannen hebben verschillende florale decors. Onder: een drietal antieke engelen bustes.

Fotonummer["603786"]
PlaatsTilburg
Straat["Zomerstraat"]
WijkCentrum
FotograafFrans van Aarle, Tilburg
Herkomst406, Collectie foto's Tilburg, 1865-heden
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingFa. Donders Interieur, Tilburg. Een antiek display in de toonzaal van de firma Donders. Drie aardewerk klepkannen met tinnen deksel, een baluster vorm en met een oor. De kannen hebben verschillende florale decors. Onder: een drietal antieke engelen bustes.
Annotatiewww.Antiek/afbeeldingen
Huisnummer26
Datum

603786 - Fa. Donders Interieur, Tilburg. Een antiek display  in de toonzaal van de firma Donders. Drie aardewerk klepkannen met tinnen deksel, een baluster vorm en met een oor. De kannen hebben verschillende florale decors. Onder: een drietal antieke engelen bustes.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag