056197 - De St. Elisabethvereniging te Goirle in 1927, gefotografeerd in de serre van de familie Peijnenborg-Hamers aan de Tilburgseweg 33. Zittend v.l.n.r. Jans Anssems, Piet Hamers-van Erven, pastoor Peters, Hanmarie Spapens-de Gruijter (met Brabantse poffer) en Sjo van Besouw-Smulders. Staande links Anna Peijnenborg-Hamers, rechts Jo van Heeswijk-Leenaarts. - Foto's & Kaarten

De St. Elisabethvereniging te Goirle in 1927, gefotografeerd in de serre van de familie Peijnenborg-Hamers aan de Tilburgseweg 33. Zittend v.l.n.r. Jans Anssems, Piet Hamers-van Erven, pastoor Peters, Hanmarie Spapens-de Gruijter (met Brabantse poffer) en Sjo van Besouw-Smulders. Staande links Anna Peijnenborg-Hamers, rechts Jo van Heeswijk-Leenaarts.

Fotonummer["056197"]
PlaatsGoirle
FotograafMoussault & Moussault, 's-Hertogenbosch
Herkomstcoll. J. van Gils, Hilvarenbeek
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingDe St. Elisabethvereniging te Goirle in 1927, gefotografeerd in de serre van de familie Peijnenborg-Hamers aan de Tilburgseweg 33. Zittend v.l.n.r. Jans Anssems, Piet Hamers-van Erven, pastoor Peters, Hanmarie Spapens-de Gruijter (met Brabantse poffer) en Sjo van Besouw-Smulders. Staande links Anna Peijnenborg-Hamers, rechts Jo van Heeswijk-Leenaarts.
AnnotatieEen monument voor de fotograaf, p 64.
Datum["1927"]

056197 - De St. Elisabethvereniging te Goirle in 1927, gefotografeerd in de serre van de familie Peijnenborg-Hamers aan de Tilburgseweg 33. Zittend v.l.n.r. Jans Anssems, Piet Hamers-van Erven, pastoor Peters, Hanmarie Spapens-de Gruijter (met Brabantse poffer) en Sjo van Besouw-Smulders. Staande links Anna Peijnenborg-Hamers, rechts Jo van Heeswijk-Leenaarts.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag