054095 - Sport. Voetbal. Broekhoven. Het bestuur van K.S. Broekhoven voor het gemeentehuis. V.l.n.r. op de eerste rij pater Linders, Ber Pollet, Jo Tuerlings, Giel van Gisteren en Frans van Gisteren. Op de tweede rij v.l.n.r. Henk Smolders, Ton Schepens, Harry Vromans, Ad Damen en Gerrit Schoonbrood. - Foto's & Kaarten

Sport. Voetbal. Broekhoven. Het bestuur van K.S. Broekhoven voor het gemeentehuis. V.l.n.r. op de eerste rij pater Linders, Ber Pollet, Jo Tuerlings, Giel van Gisteren en Frans van Gisteren. Op de tweede rij v.l.n.r. Henk Smolders, Ton Schepens, Harry Vromans, Ad Damen en Gerrit Schoonbrood.

Fotonummer["054095"]
PlaatsTilburg
Straat["Stadhuisplein"]
WijkHeike
FotograafFrans van Aarle, Tilburg
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingSport. Voetbal. Broekhoven. Het bestuur van K.S. Broekhoven voor het gemeentehuis. V.l.n.r. op de eerste rij pater Linders, Ber Pollet, Jo Tuerlings, Giel van Gisteren en Frans van Gisteren. Op de tweede rij v.l.n.r. Henk Smolders, Ton Schepens, Harry Vromans, Ad Damen en Gerrit Schoonbrood.
Datum["1980"]

054095 - Sport. Voetbal. Broekhoven. Het bestuur van K.S. Broekhoven voor het gemeentehuis. V.l.n.r. op de eerste rij pater Linders, Ber Pollet, Jo Tuerlings, Giel van Gisteren en Frans van Gisteren. Op de tweede rij v.l.n.r. Henk Smolders, Ton Schepens, Harry Vromans, Ad Damen  en Gerrit Schoonbrood.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag