001540 - Korvelseweg met links de Paterstraat met de kerk en het klooster van de minderbroeders kapucijnen. Op de ansichtkaart maakt een jongen melding van de viering van het vijftigjarig bestaan van zijn school, wat gevierd werd met chocolade en krentenbollen. Een tractatie die tot ver in de jaren vijftig populair was op de scholen van de fraters van Tilburg. - Foto's & Kaarten

Korvelseweg met links de Paterstraat met de kerk en het klooster van de minderbroeders kapucijnen. Op de ansichtkaart maakt een jongen melding van de viering van het vijftigjarig bestaan van zijn school, wat gevierd werd met chocolade en krentenbollen. Een tractatie die tot ver in de jaren vijftig populair was op de scholen van de fraters van Tilburg.

Fotonummer["001540"]
PlaatsTilburg
Straat["Korvelseweg"]
WijkKorvel
Uiterlijke vormansichtkaart
OmschrijvingKorvelseweg met links de Paterstraat met de kerk en het klooster van de minderbroeders kapucijnen. Op de ansichtkaart maakt een jongen melding van de viering van het vijftigjarig bestaan van zijn school, wat gevierd werd met chocolade en krentenbollen. Een tractatie die tot ver in de jaren vijftig populair was op de scholen van de fraters van Tilburg.
AnnotatieHet gevoel dat je hier thuishoort, p 11
Huisnummer165
Datum["1900"]

001540 - Korvelseweg met links de Paterstraat met de kerk en het klooster van de minderbroeders kapucijnen. Op de ansichtkaart maakt een jongen melding van de viering van het vijftigjarig bestaan van zijn school, wat gevierd werd met chocolade en krentenbollen. Een tractatie die tot ver in de jaren vijftig populair was op de scholen van de fraters van Tilburg.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag