049400 - Religie. Priesterwijding van Bernard van Spaandonk, zoon van bloemist Van Spaandonk aan de Veldhovenring, in de parochiekerk van de H. Theresia. Liggend op de grond Bernard van Spaandonk. Geheel links Frans Hendriks, staande geheel rechts Martin Hurkmans, pastor van de Theresiaparochie. Op het achtergrond het Loret-orgel afkomstig uit de paterskerk aan de Gasthuisstraat. Na het sluiten van de Theresiakerk ging dit orgel naar de St. Jozefkerk (Heuvel). Voor het orgel koor Gasgothe (parochies Gasthuisring, Goirke en Theresia) met dirigent Jos Vingerhoets. Organist was Harrie Swinkels. - Foto's & Kaarten

Religie. Priesterwijding van Bernard van Spaandonk, zoon van bloemist Van Spaandonk aan de Veldhovenring, in de parochiekerk van de H. Theresia. Liggend op de grond Bernard van Spaandonk. Geheel links Frans Hendriks, staande geheel rechts Martin Hurkmans, pastor van de Theresiaparochie. Op het achtergrond het Loret-orgel afkomstig uit de paterskerk aan de Gasthuisstraat. Na het sluiten van de Theresiakerk ging dit orgel naar de St. Jozefkerk (Heuvel). Voor het orgel koor Gasgothe (parochies Gasthuisring, Goirke en Theresia) met dirigent Jos Vingerhoets. Organist was Harrie Swinkels.

Fotonummer["049400"]
PlaatsTilburg
FotograafHans Coolen, Tilburg
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingReligie. Priesterwijding van Bernard van Spaandonk, zoon van bloemist Van Spaandonk aan de Veldhovenring, in de parochiekerk van de H. Theresia. Liggend op de grond Bernard van Spaandonk. Geheel links Frans Hendriks, staande geheel rechts Martin Hurkmans, pastor van de Theresiaparochie. Op het achtergrond het Loret-orgel afkomstig uit de paterskerk aan de Gasthuisstraat. Na het sluiten van de Theresiakerk ging dit orgel naar de St. Jozefkerk (Heuvel). Voor het orgel koor Gasgothe (parochies Gasthuisring, Goirke en Theresia) met dirigent Jos Vingerhoets. Organist was Harrie Swinkels.
Datum["26-06-1982"]

049400 - Religie. Priesterwijding van Bernard van Spaandonk, zoon van bloemist Van Spaandonk aan de Veldhovenring, in de parochiekerk van de H. Theresia. Liggend op de grond Bernard van Spaandonk. Geheel links Frans Hendriks, staande geheel rechts Martin Hurkmans, pastor van de Theresiaparochie. Op het achtergrond het Loret-orgel afkomstig uit de paterskerk aan de Gasthuisstraat. Na het sluiten van de Theresiakerk ging dit orgel naar de St. Jozefkerk (Heuvel). Voor het orgel koor Gasgothe (parochies Gasthuisring, Goirke en Theresia) met dirigent Jos Vingerhoets. Organist was Harrie Swinkels.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag