604388 - Bidprentje. Tweede Wereldoorlog. Oorlogsslachtoffers. Hermanus Antonius H. van Eerdewijk, geboren op 13 december 1897 te Tilburg en overleden op 14 juli 1945 ook in Tilburg. De terugtrekkende Duitse militairen hadden geprobeerd de optrekkende geallieerde troepen te vertragen of te doden door het ingraven van landmijnen en het leggen van boobytraps. Van Eerdewijk was bezig met het demonteren van een vliegtuigradio, toen de radio explodeerde. - Foto's & Kaarten

Bidprentje. Tweede Wereldoorlog. Oorlogsslachtoffers. Hermanus Antonius H. van Eerdewijk, geboren op 13 december 1897 te Tilburg en overleden op 14 juli 1945 ook in Tilburg. De terugtrekkende Duitse militairen hadden geprobeerd de optrekkende geallieerde troepen te vertragen of te doden door het ingraven van landmijnen en het leggen van boobytraps. Van Eerdewijk was bezig met het demonteren van een vliegtuigradio, toen de radio explodeerde.

Fotonummer["604388"]
PlaatsTilburg
Straat["Besterdstraat"]
Uiterlijke vormdocument
OmschrijvingBidprentje. Tweede Wereldoorlog. Oorlogsslachtoffers. Hermanus Antonius H. van Eerdewijk, geboren op 13 december 1897 te Tilburg en overleden op 14 juli 1945 ook in Tilburg. De terugtrekkende Duitse militairen hadden geprobeerd de optrekkende geallieerde troepen te vertragen of te doden door het ingraven van landmijnen en het leggen van boobytraps. Van Eerdewijk was bezig met het demonteren van een vliegtuigradio, toen de radio explodeerde.
Huisnummer78

604388 - Bidprentje. Tweede Wereldoorlog. Oorlogsslachtoffers. Hermanus Antonius H. van Eerdewijk, geboren op 13 december 1897 te Tilburg en overleden op 14 juli 1945 ook in Tilburg. 
De terugtrekkende Duitse militairen hadden geprobeerd de optrekkende geallieerde troepen te vertragen of te doden door het ingraven van landmijnen en het leggen van boobytraps. Van Eerdewijk was bezig met het demonteren van een vliegtuigradio, toen de radio explodeerde.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag