054292 - Sport. Volleybal. Olympia. Spelmoment uit een wedstrijd van de volleybalclub Olympia op de velden van de speeltuin van de Theresia parochie, waar later de Pelikaanhal werd gebouwd. Serveerder is Herman Eg? Verder van links naar rechts. Theo Schalken, Jac. van Corven, Lauran Huygen en Frans Huizinga. Tegenstander is een team van Tornado. Op de achtergrond links het oude bejaardenhuis (later M.T.S.) en rechts de kapel van de Visitatie. - Foto's & Kaarten

Sport. Volleybal. Olympia. Spelmoment uit een wedstrijd van de volleybalclub Olympia op de velden van de speeltuin van de Theresia parochie, waar later de Pelikaanhal werd gebouwd. Serveerder is Herman Eg? Verder van links naar rechts. Theo Schalken, Jac. van Corven, Lauran Huygen en Frans Huizinga. Tegenstander is een team van Tornado. Op de achtergrond links het oude bejaardenhuis (later M.T.S.) en rechts de kapel van de Visitatie.

Fotonummer["054292"]
PlaatsTilburg
Straat["Buitenstraat"]
WijkVeldhoven
OmschrijvingSport. Volleybal. Olympia. Spelmoment uit een wedstrijd van de volleybalclub Olympia op de velden van de speeltuin van de Theresia parochie, waar later de Pelikaanhal werd gebouwd. Serveerder is Herman Eg? Verder van links naar rechts. Theo Schalken, Jac. van Corven, Lauran Huygen en Frans Huizinga. Tegenstander is een team van Tornado. Op de achtergrond links het oude bejaardenhuis (later M.T.S.) en rechts de kapel van de Visitatie.
Datum["1956"]

054292 - Sport. Volleybal. Olympia. Spelmoment uit een wedstrijd van de volleybalclub Olympia op de velden van de speeltuin van de Theresia parochie, waar later de Pelikaanhal werd gebouwd. Serveerder is Herman Eg? Verder van links naar rechts. Theo Schalken, Jac. van Corven, Lauran Huygen en Frans Huizinga. Tegenstander is een team van Tornado. Op de achtergrond links het oude bejaardenhuis (later M.T.S.) en rechts de kapel van de Visitatie.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag