010248 - Spoorwegemplacement en rangeerterrein nabij het station aan de Spoorlaan. Reeds in 1883 werd geconstateerd dat er behoefte was aan viaducten bij de overwegen aan de Gasthuisstraat en de Heuvel. Dagelijks kwamen er in Tilburg 66 treinen aan, terwijl er ook veelvuldig gerangeerd werd. - Foto's & Kaarten

Spoorwegemplacement en rangeerterrein nabij het station aan de Spoorlaan. Reeds in 1883 werd geconstateerd dat er behoefte was aan viaducten bij de overwegen aan de Gasthuisstraat en de Heuvel. Dagelijks kwamen er in Tilburg 66 treinen aan, terwijl er ook veelvuldig gerangeerd werd.

Fotonummer["010248"]
PlaatsTilburg
Straat["Spoorlaan"]
Uiterlijke vormansichtkaart
OmschrijvingSpoorwegemplacement en rangeerterrein nabij het station aan de Spoorlaan. Reeds in 1883 werd geconstateerd dat er behoefte was aan viaducten bij de overwegen aan de Gasthuisstraat en de Heuvel. Dagelijks kwamen er in Tilburg 66 treinen aan, terwijl er ook veelvuldig gerangeerd werd.
AnnotatieTC 14.6.1883.
Datum["1918"]

010248 - Spoorwegemplacement en rangeerterrein nabij het station aan de Spoorlaan. Reeds in 1883 werd geconstateerd dat er behoefte was aan viaducten bij de overwegen aan de Gasthuisstraat en de Heuvel. Dagelijks kwamen er in Tilburg 66 treinen aan, terwijl er ook veelvuldig gerangeerd werd.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag