007785 - In de Veemarktstraat nummer 38 werd 21 maart 1925 de 70.000e inwoonster van Tilburg geboren, M.A. de Rooij. In de krant verscheen later het volgende bericht: 'Door Tilburg Vooruit en eenige ambtenaren werd hedenavond aan de ouders de van de 70-duizendste inwoonster van Tilburg een herinneringsmedaille aangeboden met een spaarbankboekje waarop een flinke duit is geplaatst. Alsnog werd de toezegging gedaan dat van vader, moeder en kind een foto zal worden gemaakt'. Deze foto werd uit dankbaarheid door de ouders aan het bestuur van Tilburg Vooruit gestuurd. Op de foto draagt het meisje de herinneringsmedaille. - Foto's & Kaarten

In de Veemarktstraat nummer 38 werd 21 maart 1925 de 70.000e inwoonster van Tilburg geboren, M.A. de Rooij. In de krant verscheen later het volgende bericht: 'Door Tilburg Vooruit en eenige ambtenaren werd hedenavond aan de ouders de van de 70-duizendste inwoonster van Tilburg een herinneringsmedaille aangeboden met een spaarbankboekje waarop een flinke duit is geplaatst. Alsnog werd de toezegging gedaan dat van vader, moeder en kind een foto zal worden gemaakt'. Deze foto werd uit dankbaarheid door de ouders aan het bestuur van Tilburg Vooruit gestuurd. Op de foto draagt het meisje de herinneringsmedaille.

Fotonummer["007785"]
PlaatsTilburg
Datering vanaf21-03-1925
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingIn de Veemarktstraat nummer 38 werd 21 maart 1925 de 70.000e inwoonster van Tilburg geboren, M.A. de Rooij. In de krant verscheen later het volgende bericht: 'Door Tilburg Vooruit en eenige ambtenaren werd hedenavond aan de ouders de van de 70-duizendste inwoonster van Tilburg een herinneringsmedaille aangeboden met een spaarbankboekje waarop een flinke duit is geplaatst. Alsnog werd de toezegging gedaan dat van vader, moeder en kind een foto zal worden gemaakt'. Deze foto werd uit dankbaarheid door de ouders aan het bestuur van Tilburg Vooruit gestuurd. Op de foto draagt het meisje de herinneringsmedaille.
AnnotatieTilburgers pagina 12
Datum

007785 - In de Veemarktstraat nummer 38 werd 21 maart 1925 de 70.000e inwoonster van Tilburg geboren, M.A. de Rooij. In de krant verscheen later het volgende bericht: 'Door Tilburg Vooruit en eenige ambtenaren werd hedenavond aan de ouders de van de 70-duizendste inwoonster van Tilburg een herinneringsmedaille aangeboden met een spaarbankboekje waarop een flinke duit is geplaatst. Alsnog werd de toezegging gedaan dat van vader, moeder en kind een foto zal worden gemaakt'. Deze foto werd uit dankbaarheid door de ouders aan het bestuur van Tilburg Vooruit gestuurd. Op de foto draagt het meisje de herinneringsmedaille.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag