Bezoek studiezaal op afspraak & zonder mondkapje

3
27-07-2021
 • studiezaal
 • corona
 • bezoekersprotocol

Mondkapje Elisabethziekenhuis - foto Maria van der HeydenNa de wijzigingen van de coronamaatregelen op 26 juni 2021 kunnen we melden dat de studiezaal weer te bezoeken is zónder het gebruik van een mondkapje. Je bent van harte welkom als je geen gezondheidsklachten hebt zoals verkoudheid of koorts. We vragen je bij binnenkomst je handen  te wassen of te desinfecteren. De anderhalve meter afstand houden we ook in acht.

Op dinsdag en vrijdag kunnen per dagdeel vier onderzoekers terecht. De dagdelen lopen van 9.30 tot 12.30 uur en van 13.30 tot 16.30 uur.

Wil je een afspraak maken voor onderzoek in de studiezaal? Mail dan naar  info@regionaalarchieftilburg.nl, met daarin:

 • Je  onderzoeksvraag. We denken graag mee, er is een zeer  beperkte bezetting van  personeel in  de studiezaal. Daarom horen we je vraag graag van  tevoren. Er is beperkte mogelijkheid om tijdens je bezoek extra archiefstukken aan te vragen. 

 • Welke toegangs- en inventarisnummers  je  wilt  inzien. 

 • Welke datum (dinsdag of vrijdag)  je  ons wilt bezoeken  en welk dagdeel  (tussen  9.30 - 12.30  uur  of 13.30 -16.30  uur).

Je aanvraag om naar de studiezaal te komen is pas definitief na ontvangst van een email van Regionaal Archief Tilburg, waar in de afspraak bevestigd wordt.

Lees ook ons Bezoekersprotocol Studiezaal.

Foto: Maria van der Heyden

1 comment

Reageren
 1. Ton van den Wijngaart | Oct 07, 2021
  Goede morgen,   Graag maak een afspraak voor studiezaal bezoek voor a.s. dinsdagmiddag 12-10. De stukken die ik in wil zien heb ik via de site gereserveerd. Het betreft stukken uit het archief 2447 serie 1 Bouwvergunningen Gemeente Terheijden over het jaar 1910. Op advies van een van u collega's voeg ik haar reactie naar mij bij: Meldt daar even bij dat i.v.m. summiere beschrijving in de inventaris het nodig is om de dossiers te komen bekijken. Je mag mijn naam daar bij noemen hoor.   Ik hoop je hiermee voldoende te hebben ge├»nformeerd.       Met vriendelijke groet,   Natascha van Renswouw

  Reageren

  Contact en informatie
  sluit Hulp nodig?
  We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
  Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

  sluit Online op dit moment
  chatOnline -
  Stel een vraag