Vrijwilligersmiddag 2015

3
04-11-2015
  • uitstapje
  • vrijwilligers
  • vrijwilligersmiddag
  • Verzonken Kasteel
  • Udenhout
  • Cees van Kempen
IMAG2558Voor de vrijwilligers worden er verschillende activiteiten georganiseerd. Traditioneel is dat in het najaar de vrijwilligersmiddag. Een mooi moment om terug te blikken op het afgelopen jaar en samen te kijken naar de toekomst.

De plaats van samenkomst was de studiezaal aan de Kazernehof. Voordat er plaatsgenomen werd om naar de sprekers te luisteren, was er tijd voor koffie met deze keer iets extra’s. Het feit dat de vrijwilligers van Regionaal Archief Tilburg eerder dit jaar in de race waren voor Vrijwilligersorganisatie van het jaar 2015 in Tilburg was een goede reden.

Gert-Jan de Graaf, hoofd archief, stond stil bij het belang van de vrijwilligers voor de organisatie en door Ans Holman, coördinator vrijwilligers, werd er stilgestaan bij de brede inzet van de vrijwilligers in de organisatie. Errol van de Werdt, directeur Mommerskwartier, maakte van de gelegenheid gebruik uitgebreid kennis te maken met de vrijwilligers.

EIMG_1772en mooie afsluiting was een lezing van Cees van Kempen met als onderwerp de legende van  het Verzonken Kasteel  van Udenhout. Een sterk verhaal maar met een paar opmerkelijke feiten.

Na afloop was er nog tijd om in een ongedwongen sfeer bij te praten. Voor veel vrijwilligers een mooie gelegenheid hun collega’s te spreken die op een andere dag aanwezig zijn of thuis werken.

Reageren

Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag