Resultaten extra zoekmogelijkheid voor stamboomonderzoek

0
06-07-2012
  • archief
  • delen
  • zoeken
  • stamboomonderzoek
In april startte Regionaal Archief Tilburg met het aanbieden van extra zoekmogelijkheden in de interface van de zoekpagina naar personen. Eerst kon ook meteen gezocht worden in de database van Regionaal Archief West-Brabant, en drie dagen later ook in die van het Gemeentearchief Roosendaal.

Bij het aanbieden van een dergelijke extra functionaliteit blijft het altijd de vraag of die ook gebruikt gaat worden. Na drie maanden is het tijd om het gebruik eens te bekijken.

Het is niet mogelijk om het aantal bezoekers te meten maar wel het aantal webpagina´s dat is gepresenteerd met een antwoord waarbij de website van het RA West-Brabant of van GA Roosendaal werden bevraagd.


De cijfers zijn goed! Rond de 15% van het totaal aantal geraadpleegde webpagina´s bevatte een antwoord met één of beide databases. De conclusie mag dan ook zijn dat onze websitebezoekers deze extra service goed gebruiken.

Nu WieWasWie beschikbaar is gekomen is het de vraag of het bezoek aan onze website terug gaat lopen. En of deze extra service nog goed bezocht blijft worden.

We houden het in de gaten en komen er later in dit jaar op terug.

Reageren

Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag