Reizende expositie De ringbaan in Regionaal Archief Tilburg

0
11-06-2010
  • Tilburg
  • tentoonstelling
  • Stichting Straat
  • Stadsmuseum Tilburg
  • Ringbaan
Op donderdag 17 juni 2010 opent in Regionaal Archief Tilburg aan de Kazernehof 75 de reizende expositie over de langste straat van Tilburg: de ringbaan. Deze expositie bestaat uit 26 grote panelen waarop in woord en beeld de historische ontwikkeling en alle bezienswaardigheden van de ringbaan worden toegelicht. Kortom, een attractieve en interessante 'reis'.
In Regionaal Archief Tilburg is ook het boek ‘De ringbaan: een rondleiding’ te koop. Dit rijk geïllustreerde boek (116 pag.; full color) kost slechts € 12,50.

De reizende expositie stond eerder al in Winkelcentrum De Rooi Pannen, Wijkcentrum De Nieuwe Stede en Zorgcentrum Jozefzorg. Door de verdeling over de stad is de expositie voor iedereen makkelijk bereikbaar. Bent u nog niet gaan kijken? Doe het vóór 30 juni in Regionaal Archief Tilburg, want dat is de laatste keer dat de expositie te zien is.

De hele maand juni staat nog in het teken van de ringbaan: lezingen, grote bouwborden langs de ringbaan, een omvangrijke overzichtstentoonstelling in de Drögefabriek (entree via het Textielmuseum) en diverse excursies. Deze manifestatie is georganiseerd door Stichting Straat in samenwerking met Stadsmuseum Tilburg.

Reizende expositie De ringbaan
Datum: 17 t/m 30 juni 2010
Lokatie: Regionaal Archief Tilburg, Kazernehof 75, 5017 EV Tilburg
Openingstijden: dinsdag t/m vrijdag van 9.30 - 17.00 uur
Vrij entree

Reageren

Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag