Thema-avonden Korvel

0
28-04-2010
  • thema avond
  • Tilburg
  • lezing
  • Korvel
Het Bewonerscomité Korvelseweg wil de betrokkenheid van de bewoners van de wijk Korvel vergroten door het organiseren van een vijftal thema-avonden Twee avonden zijn geweest, aan de overige drie kunt u nog deelnemen. De laatste tijd zien we toegenomen belangstelling voor het erfgoed van de eigen omgeving. In de straat is veel verloren gegaan, maar gelukkig is nog veel bewaard. We willen aan deze belangstelling tegemoetkomen door het organiseren van een aantal thema-avonden.Deelname aan deze avonden is gratis. Van de vijf avonden hebben de eerste twee in april plaatsgevonden. U kunt nog aanmelden voor de laatste drie avonden.
11 mei
: deze avond gaat over de natuur van Korvel met als inleider Henk Kuiper.
18 mei: ‘Waar vind ik bronnen en andere info over de geschiedenis van mijn huis en de woongeschiedenis’. Inleider is Rob van Putten.
25 mei: 'Hoe behoud ik het historische karakter van mijn woning?' Inleider is Fons Drijvers, architect uit Oisterwijk en gespecialiseerd in restauraties.

U kunt deelnemen kan aan alle drie de avonden maar ook aan één avond. De avonden staan open voor iedereen, ook voor geïnteresseerden uit andere wijken.

Tijd en lokatie
11 mei 2010, 20.00 uur patronaat Korvel, Korvelplein 204
18 mei 2010, 20.00 uur Regionaal Archief Tilburg Kazernehof
25 mei 2010, 20.00 uur patronaat Korvel, Korvelplein 204

Aanmelden: via mail naar korvelcursus@korvel.com. U kunt zich ook inschrijven via het speciale inschrijfformulier op de website van Bewonerscomité Korvelseweg

Reageren

Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag