Kris Kras Door Brabant - een hele dag op de radio!

0
13-03-2010
  • radio
  • promotie
  • PR
  • Omroep Brabant
  • Kris Kras Door Brabant
Op woensdag 10 maart kwam Geert van de Kamp met het programma Kris Kras Door Brabant op bezoek bij Regionaal Archief Tilburg. Elk uur gaf hij in de vorm van een interview van enkele minuten een impressie van wat er bij het archief zoal gebeurd.

Het terugluisteren via uitzending gemist van de website Omroep Brabant is niet heel makkelijk, maar met een beetje doorzetten moet het lukken!

Hieronder een lijst met links naar de verschillende podcasts en daarbij aangegeven het tijdstip in dat uur waar de uitzending van het Regionaal Archief Tilburg begint.

1 - Kristian Westerveld uur 4 - 43:34: introductie van Geert van de Kamp
2 - Cindy de Koning uur 1 - 44:58: Isabelle Heyvaert vertelt over stamboomonderzoek
3 - Cindy de Koning uur 2 - 19:25: Jef van Gils en Jim van Nieuwenhuizen vertellen over de fototentoonstelling en het fotoboek 't Toekomstig verleden.
4 - Cindy de Koning uur 3 - 42:40: Petra Robben toont het verleden in de Tilburgse (en Oosterhoutse) Tijdmachine
5 - Eefke Boelhouwers uur 1 - 39:38: Astrid de Beer praat over perkament en het project Charterbank
6 - Eefke Boelhouwers uur 2 - 11:30: meneer en mevrouw de Kock bespreken hun jarenlange onderzoek
7 - Eefke Boelhouwers uur 3 - 11:23: Mirjam Heijs neemt Geert mee naar YouTube waar Regionaal Archief Tilburg een eigen kanaal heeft
8 - Maarten Kortlever - uur 1 - 15:02: Luud de Brouwer beschrijft het gebouw waar Regionaal Archief Tilburg gehuisvest is.

Zo kreeg de luisteraar in hapklare brokjes een aardig beeld van de verschillende aspecten van een archiefdienst. Voor ons was het een prachtige gelegenheid om het verhaal te vertellen en te laten horen wat je als (virtuele) bezoeker in Regionaal Archief Tilburg kunt doen.

Alles verliep in een prima samenwerking met Geert van de Kamp. En dan neem je maar voor lief dat de presentatoren in de studio het steevast hadden over het Regionaal Historisch Archief in Tilburg.

Reageren

Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag