Vacature voor medewerker digitale dienstverlening

24
24-05-2024
  • vacature
  • digitale dienstverlening

UPDATE: de termijn om te reageren op deze vacature is voorbij.

Wij zijn op korte termijn op zoek naar een medewerker digitale dienstverlening voor 32 uur per week.

Bij Regionaal Archief Tilburg werken 20 medewerkers en als medewerker digitale dienstverlening werk je met veel van hen samen. Je hebt een zelfstandige functie, maar Regionaal Archief Tilburg is één afdeling waar samenwerken centraal staat.

Jouw functie
Jij zorgt er als medewerker digitale dienstverlening voor dat de onderzoekers optimaal ondersteund worden bij hun onderzoek. Dat doe je digitaal, maar ook fysiek in de studiezaal van het archief. Je doet zelf geen onderzoek, maar adviseert en ondersteunt de onderzoeker wel bij het vinden van de juiste benodigde informatie in de archieven. Om goed te kunnen adviseren en ondersteunen, bouw je inhoudelijke kennis op van de archieven. Je investeert tijd om in de komende jaren een gedegen kennis op te bouwen en zo jouw dienstverlening te optimaliseren. Hoe meer kennis je opbouwt, hoe meer je bij kunt dragen aan de algehele verbetering van onze dienstverlening, zowel fysiek als digitaal via de website.

Naast de ondersteuning van onderzoekers voer je administratieve taken uit. Zo ben je onder andere medeverantwoordelijk voor de afhandeling van scanaanvragen, houd je de algemene e-mailboxen bij en verwerk je verdere informatie in onze systemen. Daarnaast chat je met bezoekers van de website en post en reageer je op social media kanalen. Je werkt in diensten aan de balie van het archief, waar je bezoekers en onderzoekers te woord staat.

Samenwerking is een belangrijk onderdeel van het werk. Om een onderzoeker goed te helpen werk je samen met je team, verschillende archiefdiensten en gemeenten.

Jouw specificaties
Jij vindt het vooral leuk om anderen (digitaal) te helpen en te ondersteunen bij uiteenlopende onderzoeken. Een digitale, persoonlijke benadering wordt door onze onderzoekers hoog gewaardeerd. Je hebt een onderzoekende instelling en laat je niet afschrikken door een fikse opdracht. Je bouwt kennis op door te doen en je bent dienstverlenend in alle opzichten. Belangstelling voor het verleden is een pré, maar je hoeft geen onderzoeker te zijn. Je moet het belang en de betekenis van een archief inzien en kunnen beargumenteren. Daarnaast ben je thuis in het gebruik van sociale media platforms.

De veelzijdigheid van werkzaamheden, die variëren van administratieve handelingen tot online aanwezigheid, vragen om een flexibele houding.

En verder:
  • Heb je HBO werk- en denkniveau en ervaring in een klantgerichte functie.
  • Ben je bereid om één keer per week vanuit huis een chatdienst van drie uur op een doordeweekse avond (19:00-22:00) op je te nemen. Deze uren vallen binnen de genoemde 32 uur.
  • Klantgerichtheid, resultaatgerichtheid, (cultureel) ondernemerschap en samenwerking, dat zijn de competenties die wij bij al onze medewerkers zoeken. 

Wat kun je van ons verwachten

Wij bieden onze nieuwe medewerker dienstverlening een interessante functie in een team met zeer betrokken en gedreven collega’s die klanttevredenheid hoog in het vaandel hebben staan.

Je krijgt een arbeidsovereenkomst voor 32 uur per week voor de duur van één jaar (met uitzicht op verlenging). Je arbeidsvoorwaarden zijn conform de Museum cao. Daarbij ontvang je een marktconform salaris, gelijk aan schaal 9 van de Gemeente cao. Daarnaast ontvang je 8% vakantiegeld, 3,4% eindejaarsuitkering en 194,4 vakantie uren (op basis van 36 uur). Wanneer je meer dan twaalf kilometer enkele reis moet reizen naar je werklocatie kom je in aanmerking voor een tegemoetkoming in je reiskosten. Je pensioen wordt ondergebracht bij het ABP.

Als werkgever hanteert Regionaal Archief Tilburg een beleid van gelijke kansen. Daarbij willen wij een inclusieve organisatie zijn voor iedereen. Gelijkheid en diversiteit vinden wij belangrijk en we zetten ons in om een organisatie en plek te zijn waar iedereen zich thuis voelt. Wij nodigen alle geïnteresseerden van harte uit te reageren.

Interesse?
Heb je interesse? Leuk! Wil je een toekomstige collega voor het solliciteren eerst even persoonlijk spreken? Dat kan door contact op te nemen met Astrid de Beer, Projectleider Bronnen en Gebruikers via 013-5494566 of astrid.de.beer@regionaalarchieftilburg.nl. Wil je weten hoe de verdere procedure verloopt dan kun je contact opnemen met de HRM afdeling via 013-5494515 of HRM@mommerskwartier.nl.

Geen vragen meer en nog steeds enthousiast? Dan ontvangen we graag uiterlijk 17 juni 2024 je sollicitatie via  dit formulier. Je ontvangt uiterlijk 18 juni bericht over je sollicitatie. De eerste gesprekken vinden plaats op donderdag 20 juni.

De foto is gemaakt door Maria van der Heyden

Reageren

Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag