Raamsdonk

12
05-12-2014
 • werkgebied
 • regio
 • Geertruidenberg
 • Raamsdonk

raamdonkSinds 1 januari 1997 maakt Raamsdonk deel uit van de gemeente Geertruidenberg.

Raamsdonk in onze collectie
Hieronder staan links naar verschillende informatiebronnen over Raamsdonk. 

Van deze plaats hebben we de persoonsgegevens van de doop,- trouw- en begraafboeken, de burgerlijke stand en de bevolkingsregisters online staan. Met de knop "zoek een persoon" bovenaan iedere pagina kun je naar persoonsgegevens zoeken.
Overzicht van de digitaal beschikbare bronnen van Raamsdonk
Persoonsgegevens voor stamboomonderzoek Raamsdonk

De collectie foto's van Raamsdonk is niet groot, maar wie weet vind je er toch wat je zoekt. De knop 'zoek een foto' stelt je in staat om de foto's, kaarten en prenten van deze stad, en de rest van het werkgebied, te doorzoeken. 
Foto's van Raamsdonk
Foto's van Raamsdonksveer

De archieven en andere collecties die we van Raamsdonk beheren zijn te vinden onder de knop "zoek in archieven'. Archievenoverzicht en fotocollecties met de archieven, collecties en verzamelingen van instellingen, bedrijven en particulieren uit Raamsdonk in onze collectie. Per archief is een digitale inventaris in te zien. Een aantal archieven zijn geheel of gedeeltelijk gedigitaliseerd. Dat kun je zien aan het fototoestel bij de titel van het archief.
Archieven van Raamsdonk

2 reacties

Reageren
 1. Jaël | Apr 24, 2020
  Hoi Betty, als jij jouw vraag naar ons wil emailen met de informatie die je al hebt dan kunnen wij eens kijken of er gegevens beschikbaar zijn en je op weg helpen met je zoektocht! 
 2. Betty | Apr 22, 2020
  Mijn man logeerde vroeger bij een groet familie naar zijn idee hadden ze wel11 kinderen . Hij weet alleen nog de achternaam de Beule. Er moet toch nog iets te vinden zijn over die familie. Ik ben al aan het zoeken geweest op internet maar het is lastig met alleen een achternaam. Mogelijk kan u iets vinden.  Ik zou hem er graag mee verassen. Met vriendelijkelijke groet Betty Beukers 

  Reageren

  Contact en informatie
  sluit Hulp nodig?
  We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
  Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

  sluit Online op dit moment
  chatOnline -
  Stel een vraag