1696014 - Kerst. Het Nederlandse Rode Kruis afdeling Tilburg. Vrijwilligers van het Rode Kruis begeleiden het transport voor het kerstfeest voor zieken en invaliden op tweede kerstdag 1949. Dit jaar wordt deze traditie begonnen en wordt het feest gehouden in het Katholiek Militair Tehuis aan de Capucijnenstraat. De Rode Kruisers staan voor een busje van Weer v/d Sande, woninginrichting aan de Besterdring. - Foto's & Kaarten

Kerst. Het Nederlandse Rode Kruis afdeling Tilburg. Vrijwilligers van het Rode Kruis begeleiden het transport voor het kerstfeest voor zieken en invaliden op tweede kerstdag 1949. Dit jaar wordt deze traditie begonnen en wordt het feest gehouden in het Katholiek Militair Tehuis aan de Capucijnenstraat. De Rode Kruisers staan voor een busje van Weer v/d Sande, woninginrichting aan de Besterdring.

Fotonummer["1696014"]
PlaatsTilburg
Straat["Capucijnenstraat","Paterstraat"]
Datering vanaf26-12-1949
FotograafOnbekend
Herkomst1696 Rode Kruis
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingKerst. Het Nederlandse Rode Kruis afdeling Tilburg. Vrijwilligers van het Rode Kruis begeleiden het transport voor het kerstfeest voor zieken en invaliden op tweede kerstdag 1949. Dit jaar wordt deze traditie begonnen en wordt het feest gehouden in het Katholiek Militair Tehuis aan de Capucijnenstraat. De Rode Kruisers staan voor een busje van Weer v/d Sande, woninginrichting aan de Besterdring.
Datum

1696014 - Kerst. Het Nederlandse Rode Kruis afdeling Tilburg. Vrijwilligers van het Rode Kruis begeleiden het transport voor het kerstfeest voor zieken en invaliden op tweede kerstdag 1949. Dit jaar wordt deze traditie begonnen en wordt het feest gehouden in  het Katholiek Militair Tehuis aan de Capucijnenstraat. De Rode Kruisers staan voor een busje van Weer v/d Sande, woninginrichting aan de Besterdring.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag