001227 - Elisabethziekenhuis. Gezondheidszorg. Ziekenhuizen. Hoofdingang van het St. Elisabethziekenhuis aan de Hilvarenbeekseweg. Ten behoeve van de bouw van dit ziekenhuis werd in 1975 het ter plaatse staande fabriekscomplex van wolspinnerij Pieter van Dooren na veel tumult gesloopt. - Foto's & Kaarten

Elisabethziekenhuis. Gezondheidszorg. Ziekenhuizen. Hoofdingang van het St. Elisabethziekenhuis aan de Hilvarenbeekseweg. Ten behoeve van de bouw van dit ziekenhuis werd in 1975 het ter plaatse staande fabriekscomplex van wolspinnerij Pieter van Dooren na veel tumult gesloopt.

Fotonummer["001227"]
PlaatsTilburg
Straat["Hilvarenbeekseweg"]
WijkGroenewoud
Datering vanaf1983
FotograafFoto Lahaye, Tilburg
Uiterlijke vormansichtkaart
OmschrijvingElisabethziekenhuis. Gezondheidszorg. Ziekenhuizen. Hoofdingang van het St. Elisabethziekenhuis aan de Hilvarenbeekseweg. Ten behoeve van de bouw van dit ziekenhuis werd in 1975 het ter plaatse staande fabriekscomplex van wolspinnerij Pieter van Dooren na veel tumult gesloopt.
Huisnummer60
Datum

001227 - Elisabethziekenhuis. Gezondheidszorg. Ziekenhuizen. Hoofdingang van het St. Elisabethziekenhuis aan de Hilvarenbeekseweg. Ten behoeve van de bouw van dit ziekenhuis werd in 1975 het ter plaatse staande fabriekscomplex van wolspinnerij Pieter van Dooren na veel tumult gesloopt.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag