038660 - Volt.Zuid. Bezoek van Paters van het Trappistenklooster Koningshoeven aan Volt op 23 juni 1958 i.v.m. het bedrijfsapostolaat. Jeugdige werknemers werden in de gelegenheid gesteld 1x per jaar een bezinningsdag mee te maken op het klooster. Deze dag werd verzorgd door Pater Christianus Houben (+1991), op de foto uiterst links. Rechts om verder Dhr.Repko hoofd Condensatoren, Dhr.Vermeulen personeelschef, Pater van den Broek Bedrijfsaalmoezenier (klooster Avé Maria), Mr.Ledeboer directiesecretaris van Volt, op de rug gezien Ir.Kipperman directeur Volt, links van hem vader Dom Willibrord van Dijk Abt van het Trappistenklooster. Locatie kleine kantine in gebouw B. - Foto's & Kaarten

Volt.Zuid. Bezoek van Paters van het Trappistenklooster Koningshoeven aan Volt op 23 juni 1958 i.v.m. het bedrijfsapostolaat. Jeugdige werknemers werden in de gelegenheid gesteld 1x per jaar een bezinningsdag mee te maken op het klooster. Deze dag werd verzorgd door Pater Christianus Houben (+1991), op de foto uiterst links. Rechts om verder Dhr.Repko hoofd Condensatoren, Dhr.Vermeulen personeelschef, Pater van den Broek Bedrijfsaalmoezenier (klooster Avé Maria), Mr.Ledeboer directiesecretaris van Volt, op de rug gezien Ir.Kipperman directeur Volt, links van hem vader Dom Willibrord van Dijk Abt van het Trappistenklooster. Locatie kleine kantine in gebouw B.

Fotonummer["038660"]
PlaatsTilburg
Straat["Voltstraat"]
Datering vanaf23-06-1958
FotograafA. de Jong, Volt
Herkomst474 het archief van de n.v. Gloeilampenfabriek 'VOLT' te Tilburg, 1909 - 1999.
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingVolt.Zuid. Bezoek van Paters van het Trappistenklooster Koningshoeven aan Volt op 23 juni 1958 i.v.m. het bedrijfsapostolaat. Jeugdige werknemers werden in de gelegenheid gesteld 1x per jaar een bezinningsdag mee te maken op het klooster. Deze dag werd verzorgd door Pater Christianus Houben (+1991), op de foto uiterst links. Rechts om verder Dhr.Repko hoofd Condensatoren, Dhr.Vermeulen personeelschef, Pater van den Broek Bedrijfsaalmoezenier (klooster Avé Maria), Mr.Ledeboer directiesecretaris van Volt, op de rug gezien Ir.Kipperman directeur Volt, links van hem vader Dom Willibrord van Dijk Abt van het Trappistenklooster. Locatie kleine kantine in gebouw B.
AnnotatieVolt-contact juli 1958. Tussen gloeilamp en hoogspanningstrafo blz. 40.
Datum

038660 - Volt.Zuid. Bezoek van Paters van het Trappistenklooster Koningshoeven aan Volt op 23 juni 1958 i.v.m. het bedrijfsapostolaat. Jeugdige werknemers werden in de gelegenheid gesteld 1x per jaar een bezinningsdag mee te maken op het klooster. Deze dag werd verzorgd door Pater Christianus Houben (+1991), op de foto uiterst links. Rechts om verder Dhr.Repko hoofd Condensatoren, Dhr.Vermeulen personeelschef, Pater van den Broek Bedrijfsaalmoezenier (klooster Avé Maria), Mr.Ledeboer directiesecretaris van Volt, op de rug gezien Ir.Kipperman directeur Volt, links van hem vader Dom Willibrord van Dijk Abt van het Trappistenklooster. Locatie kleine kantine in gebouw B.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag