046475 - Kindsheidoptocht in de Kloosterstraat ter hoogte van het fraterklooster St. Franciscus van Sales. De groep maakt reclame voor de St. Petrus Liefdewerken. Op de wagen de H. Theresia van Lisieux (ook genaamd de H. Theresia van het kindje Jezus, of de kleine H. Theresia), patrones van de missiewerken. - Foto's & Kaarten

Kindsheidoptocht in de Kloosterstraat ter hoogte van het fraterklooster St. Franciscus van Sales. De groep maakt reclame voor de St. Petrus Liefdewerken. Op de wagen de H. Theresia van Lisieux (ook genaamd de H. Theresia van het kindje Jezus, of de kleine H. Theresia), patrones van de missiewerken.

Fotonummer["046475"]
PlaatsGoirle
Straat["Kloosterstraat"]
Datering vanaf1928
HerkomstAdriaansen-van Erven, Goirle
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingKindsheidoptocht in de Kloosterstraat ter hoogte van het fraterklooster St. Franciscus van Sales. De groep maakt reclame voor de St. Petrus Liefdewerken. Op de wagen de H. Theresia van Lisieux (ook genaamd de H. Theresia van het kindje Jezus, of de kleine H. Theresia), patrones van de missiewerken.
Datum

046475 - Kindsheidoptocht in de Kloosterstraat ter hoogte van het fraterklooster St. Franciscus van Sales. De groep maakt reclame voor de St. Petrus Liefdewerken. Op de wagen de H. Theresia van Lisieux (ook genaamd de H. Theresia van het kindje Jezus, of de kleine H. Theresia), patrones van de missiewerken.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag