038535 - Volt. Zuid. Fabricage. Productie. Het solderen van condensatoren in 1933 in de shedbouw C aan de Voltstraat ( toen Nieuwe Goirleseweg ). De heer achter links met witte stofjas is Dhr.Lammens destijds afd.Chef van deze afdeling. Die in het midden met lichte stofjas is Dhr. van Peer, toen en tot zeker 1965 baas in de afdeling. Foto uit gedenkboek afscheid van Dhr. Anninga directeur. - Foto's & Kaarten

Volt. Zuid. Fabricage. Productie. Het solderen van condensatoren in 1933 in de shedbouw C aan de Voltstraat ( toen Nieuwe Goirleseweg ). De heer achter links met witte stofjas is Dhr.Lammens destijds afd.Chef van deze afdeling. Die in het midden met lichte stofjas is Dhr. van Peer, toen en tot zeker 1965 baas in de afdeling. Foto uit gedenkboek afscheid van Dhr. Anninga directeur.

Fotonummer["038535"]
PlaatsTilburg
Straat["Voltstraat"]
Datering vanaf01-12-1933
FotograafNN
HerkomstVolt/Philipsarchief
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingVolt. Zuid. Fabricage. Productie. Het solderen van condensatoren in 1933 in de shedbouw C aan de Voltstraat ( toen Nieuwe Goirleseweg ). De heer achter links met witte stofjas is Dhr.Lammens destijds afd.Chef van deze afdeling. Die in het midden met lichte stofjas is Dhr. van Peer, toen en tot zeker 1965 baas in de afdeling. Foto uit gedenkboek afscheid van Dhr. Anninga directeur.
AnnotatieTussen gloeilamp en hoogspanningstrafo bldz.40.
Datum

038535 - Volt. Zuid. Fabricage. Productie. Het solderen van condensatoren in 1933 in de shedbouw C aan de Voltstraat ( toen Nieuwe Goirleseweg ). De heer achter links met witte stofjas is Dhr.Lammens destijds afd.Chef van deze afdeling. Die in het midden met lichte stofjas is Dhr. van Peer, toen en tot zeker 1965 baas in de afdeling. Foto uit gedenkboek afscheid van Dhr. Anninga directeur.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag