655576 - Monumentenzorg. Monument. De architect van dit in 1913 gerealiseerde pand was Jos Donders en de opdrachtgever was de Coöperatieve. Tilburgse Melkinrichting en Zuivelfabriek. De aannemer was Henricus Simons. Tot 1973 was het in gebruik als directiewoning en melkfabriek van (het latere) Campina, sinds de restauratie eerst restaurant, daarna een ijssalon en nu galerie. - Foto's & Kaarten

Monumentenzorg. Monument. De architect van dit in 1913 gerealiseerde pand was Jos Donders en de opdrachtgever was de Coöperatieve. Tilburgse Melkinrichting en Zuivelfabriek. De aannemer was Henricus Simons. Tot 1973 was het in gebruik als directiewoning en melkfabriek van (het latere) Campina, sinds de restauratie eerst restaurant, daarna een ijssalon en nu galerie.

Fotonummer["655576"]
PlaatsTilburg
Straat["Wilhelminapark"]
Datering vanaf07-07-2008
FotograafFotograaf gemeente Tilburg
HerkomstGemeente Tilburg / Monumenetenzoerg
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingMonumentenzorg. Monument. De architect van dit in 1913 gerealiseerde pand was Jos Donders en de opdrachtgever was de Coöperatieve. Tilburgse Melkinrichting en Zuivelfabriek. De aannemer was Henricus Simons. Tot 1973 was het in gebruik als directiewoning en melkfabriek van (het latere) Campina, sinds de restauratie eerst restaurant, daarna een ijssalon en nu galerie.
Huisnummer63 - 63a
Datum

655576 - Monumentenzorg. Monument. 
De architect van dit in 1913 gerealiseerde  pand was Jos Donders en de opdrachtgever was de Coöperatieve. Tilburgse Melkinrichting en Zuivelfabriek. De aannemer was Henricus Simons.  Tot 1973 was het in gebruik als directiewoning en melkfabriek van (het latere) Campina, sinds de restauratie eerst restaurant, daarna een ijssalon en nu galerie.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag