021121 - Zuidelijk deel van de Heuvel omstreeks 1892, toen het nog Heuvelbocht heette. Links, op de hoek met de Damsstraat, het pand van de familie Taminiau. Rechts op de voorgrond een man die stukken vervoerd op een kruiwagen, waarschijnlijk voor de firma Van den Bergh & Krabbendam (BeKa) - Foto's & Kaarten

Zuidelijk deel van de Heuvel omstreeks 1892, toen het nog Heuvelbocht heette. Links, op de hoek met de Damsstraat, het pand van de familie Taminiau. Rechts op de voorgrond een man die stukken vervoerd op een kruiwagen, waarschijnlijk voor de firma Van den Bergh & Krabbendam (BeKa)

Fotonummer["021121"]
PlaatsTilburg
Straat["Heuvel"]
WijkCentrum
Datering vanaf1892
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingZuidelijk deel van de Heuvel omstreeks 1892, toen het nog Heuvelbocht heette. Links, op de hoek met de Damsstraat, het pand van de familie Taminiau. Rechts op de voorgrond een man die stukken vervoerd op een kruiwagen, waarschijnlijk voor de firma Van den Bergh & Krabbendam (BeKa)
Datum

021121 - Zuidelijk deel van de Heuvel omstreeks 1892, toen het nog Heuvelbocht heette. Links, op de hoek met de Damsstraat, het pand van de familie Taminiau. Rechts op de voorgrond een man die stukken vervoerd op een kruiwagen, waarschijnlijk voor de firma Van den Bergh & Krabbendam (BeKa)
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag