006645 - M.C.N. Bressers had in de Monumentenstraat een fabriek van kaarsen, handbogen en pijlen. een honingbrekerij en een wasblekerij. Tevens verkocht hij kruidenierswaren. Op de algemene tentoonstelling van de Maatschappij van Landbouw, Tuinbouw en Veeteelt, in 1873, behaalde hij de eerste prijs voor de ´schoonste produkten van bijenteelt´. - Foto's & Kaarten

M.C.N. Bressers had in de Monumentenstraat een fabriek van kaarsen, handbogen en pijlen. een honingbrekerij en een wasblekerij. Tevens verkocht hij kruidenierswaren. Op de algemene tentoonstelling van de Maatschappij van Landbouw, Tuinbouw en Veeteelt, in 1873, behaalde hij de eerste prijs voor de ´schoonste produkten van bijenteelt´.

Fotonummer["006645"]
PlaatsTilburg
Datering vanaf1873
Uiterlijke vormdocument
OmschrijvingM.C.N. Bressers had in de Monumentenstraat een fabriek van kaarsen, handbogen en pijlen. een honingbrekerij en een wasblekerij. Tevens verkocht hij kruidenierswaren. Op de algemene tentoonstelling van de Maatschappij van Landbouw, Tuinbouw en Veeteelt, in 1873, behaalde hij de eerste prijs voor de ´schoonste produkten van bijenteelt´.
AnnotatieAch Lieve Tijd, nr. 7 p. 169.
Datum

006645 - M.C.N. Bressers had in de Monumentenstraat een fabriek van kaarsen, handbogen en pijlen. een honingbrekerij en een wasblekerij. Tevens verkocht hij kruidenierswaren. Op de algemene tentoonstelling van de Maatschappij van Landbouw, Tuinbouw en Veeteelt, in 1873, behaalde hij de eerste prijs voor de ´schoonste produkten van bijenteelt´.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag