650499 - Schmidlin. De postduivenvereniging Noorderpost gefotografeerd ter gelegenheid van het 45-jarig bestaan voor het café Tramstation aan het Wilhelminapark, 1948. Postduivenvereniging "De Noorderpost". De jubilerende postduivenvereniging " De Noorderpost" (1904-1949) die het café als thuisbasis had. Vanwege de oorlog werd het 40 jarig jubileum niet gevierd. "De Noorderpost" was van oorsprong een Hasseltse vereniging opgericht in 1904 (publicatie 06-10-1904 T.C.). De vereniging was aanvankelijk gevestigd in café Kerkzicht in de Hasseltstraat . Later werd een nieuwe thuisbasis gevonden aan het Wilhelminapark. Diverse leden woonden in de Hasselt. Links zittend achter de tafel is Noud van Berkel uit de Hasseltstraat. Jac Zebregs is de persoon in de bovenste rij, die uiterst links staat afgebeeld. Staande achter de tafel met handen op zijn buik en sigaret in de hand, is Kees Bertens getrouwd met Fien Zebregs, dochter van de kastelein. - Foto's & Kaarten

Schmidlin. De postduivenvereniging Noorderpost gefotografeerd ter gelegenheid van het 45-jarig bestaan voor het café Tramstation aan het Wilhelminapark, 1948. Postduivenvereniging "De Noorderpost". De jubilerende postduivenvereniging " De Noorderpost" (1904-1949) die het café als thuisbasis had. Vanwege de oorlog werd het 40 jarig jubileum niet gevierd. "De Noorderpost" was van oorsprong een Hasseltse vereniging opgericht in 1904 (publicatie 06-10-1904 T.C.). De vereniging was aanvankelijk gevestigd in café Kerkzicht in de Hasseltstraat . Later werd een nieuwe thuisbasis gevonden aan het Wilhelminapark. Diverse leden woonden in de Hasselt. Links zittend achter de tafel is Noud van Berkel uit de Hasseltstraat. Jac Zebregs is de persoon in de bovenste rij, die uiterst links staat afgebeeld. Staande achter de tafel met handen op zijn buik en sigaret in de hand, is Kees Bertens getrouwd met Fien Zebregs, dochter van de kastelein.

Fotonummer["650499"]
PlaatsTilburg
Datering vanaf01-01-1948
FotograafSchmidlin, Tilburg
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingSchmidlin. De postduivenvereniging Noorderpost gefotografeerd ter gelegenheid van het 45-jarig bestaan voor het café Tramstation aan het Wilhelminapark, 1948. Postduivenvereniging "De Noorderpost". De jubilerende postduivenvereniging " De Noorderpost" (1904-1949) die het café als thuisbasis had. Vanwege de oorlog werd het 40 jarig jubileum niet gevierd. "De Noorderpost" was van oorsprong een Hasseltse vereniging opgericht in 1904 (publicatie 06-10-1904 T.C.). De vereniging was aanvankelijk gevestigd in café Kerkzicht in de Hasseltstraat . Later werd een nieuwe thuisbasis gevonden aan het Wilhelminapark. Diverse leden woonden in de Hasselt. Links zittend achter de tafel is Noud van Berkel uit de Hasseltstraat. Jac Zebregs is de persoon in de bovenste rij, die uiterst links staat afgebeeld. Staande achter de tafel met handen op zijn buik en sigaret in de hand, is Kees Bertens getrouwd met Fien Zebregs, dochter van de kastelein.
AnnotatieGepubliceerd in "Tilburg gefotografeerd door Schmidlin", pag. 105 onder. Aanvulling dhr. Swaans, 2014
Datum

650499 - Schmidlin. De postduivenvereniging Noorderpost gefotografeerd ter gelegenheid van het 45-jarig bestaan voor het café Tramstation aan het Wilhelminapark, 1948.

Postduivenvereniging "De Noorderpost".
De jubilerende postduivenvereniging " De Noorderpost" (1904-1949) die het café als thuisbasis had.
Vanwege de oorlog werd het 40 jarig jubileum niet gevierd.
"De Noorderpost" was van oorsprong een Hasseltse vereniging opgericht in 1904 (publicatie 06-10-1904 T.C.).
De vereniging was  aanvankelijk gevestigd in café Kerkzicht in de Hasseltstraat . Later werd een nieuwe thuisbasis gevonden aan het Wilhelminapark. Diverse leden woonden in de Hasselt.
Links zittend achter de tafel is Noud van Berkel uit de Hasseltstraat.

Jac Zebregs is de persoon in de bovenste rij, die uiterst links staat afgebeeld. 
Staande achter de tafel met handen op zijn buik en sigaret in de hand, 
is Kees Bertens getrouwd met Fien Zebregs, dochter van de kastelein.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag