604075 - Koningswei, Tilburg. Intronisatie (meer bekend als: feestelijke inhuldiging) en plaatsing van een Mariabeeld door pastoor Van Dun in de wijk Koningswei op 6 september 1948. Het Maria beeld (rechts op de foto) kwam in het wijkgebouw, dat tijdelijk als kapel dienst deed en boven omgetoverd kon worden tot een toneelgedeelte waar voorstellingen werden gegeven. Links is het bedrijf Fa. Van Beurden, Tabaksbedrijf te zien. - Foto's & Kaarten

Koningswei, Tilburg. Intronisatie (meer bekend als: feestelijke inhuldiging) en plaatsing van een Mariabeeld door pastoor Van Dun in de wijk Koningswei op 6 september 1948. Het Maria beeld (rechts op de foto) kwam in het wijkgebouw, dat tijdelijk als kapel dienst deed en boven omgetoverd kon worden tot een toneelgedeelte waar voorstellingen werden gegeven. Links is het bedrijf Fa. Van Beurden, Tabaksbedrijf te zien.

Fotonummer["604075"]
PlaatsTilburg
WijkKoningswei
Datering vanaf1948
FotograafH. Donders, Tilburg
Herkomst406, Collectie foto's Tilburg, 1865-heden
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingKoningswei, Tilburg. Intronisatie (meer bekend als: feestelijke inhuldiging) en plaatsing van een Mariabeeld door pastoor Van Dun in de wijk Koningswei op 6 september 1948. Het Maria beeld (rechts op de foto) kwam in het wijkgebouw, dat tijdelijk als kapel dienst deed en boven omgetoverd kon worden tot een toneelgedeelte waar voorstellingen werden gegeven. Links is het bedrijf Fa. Van Beurden, Tabaksbedrijf te zien.
Datum

604075 - Koningswei, Tilburg.  Intronisatie (meer bekend als:  feestelijke inhuldiging) en plaatsing van een Mariabeeld door pastoor Van Dun in de wijk Koningswei op 6 september 1948. Het Maria beeld (rechts op de foto) kwam in het wijkgebouw, dat tijdelijk als kapel dienst deed en boven omgetoverd kon worden tot een toneelgedeelte waar voorstellingen werden gegeven. 
Links is het bedrijf Fa. Van Beurden, Tabaksbedrijf te zien.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag