039372 - Volt, Zuid. Technische Afdeling, Gereedschapmakerij. De staf van de gereedschapmakerij eind 1945. Zittend v.l.n.r.: van Abeelen, van Gastel, van Gorp (afd. chef), van Gorp (baas) en van den Burgt. Staand v.l.n.r.: Piet Coolegem, van Riel, van Lieshout, Geux, Willem Hopstaken, de Wit, Rutten en Dalderop.Voltstraat was toen genaamd Nieuwe Goirleseweg. - Foto's & Kaarten

Volt, Zuid. Technische Afdeling, Gereedschapmakerij. De staf van de gereedschapmakerij eind 1945. Zittend v.l.n.r.: van Abeelen, van Gastel, van Gorp (afd. chef), van Gorp (baas) en van den Burgt. Staand v.l.n.r.: Piet Coolegem, van Riel, van Lieshout, Geux, Willem Hopstaken, de Wit, Rutten en Dalderop.Voltstraat was toen genaamd Nieuwe Goirleseweg.

Fotonummer["039372"]
PlaatsTilburg
Straat["Voltstraat"]
Datering vanaf01-11-1945
FotograafA. de Jong, Volt
Herkomst474 het archief van de n.v. Gloeilampenfabriek 'VOLT' te Tilburg, 1909 - 1999.
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingVolt, Zuid. Technische Afdeling, Gereedschapmakerij. De staf van de gereedschapmakerij eind 1945. Zittend v.l.n.r.: van Abeelen, van Gastel, van Gorp (afd. chef), van Gorp (baas) en van den Burgt. Staand v.l.n.r.: Piet Coolegem, van Riel, van Lieshout, Geux, Willem Hopstaken, de Wit, Rutten en Dalderop.Voltstraat was toen genaamd Nieuwe Goirleseweg.
Datum

039372 - Volt, Zuid. Technische Afdeling, Gereedschapmakerij. De staf van de gereedschapmakerij eind 1945. Zittend v.l.n.r.: van Abeelen, van Gastel, van Gorp (afd. chef), van Gorp (baas) en van den Burgt.  Staand v.l.n.r.: Piet Coolegem, van Riel, van Lieshout, Geux, Willem Hopstaken, de Wit, Rutten en Dalderop.Voltstraat was toen genaamd Nieuwe Goirleseweg.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag