026516 - Basisonderwijs. Aloysiusschool, hoek Molenbochtplein - Koestraat. Dit was eerst een fratersschool, later werd W.P. Nuijten de directeur (overleden in 1972). Zijn kamer was op de hoek/ Boven de deur was een trappenhal, met links en rechts 2 vleugels. - Foto's & Kaarten

Basisonderwijs. Aloysiusschool, hoek Molenbochtplein - Koestraat. Dit was eerst een fratersschool, later werd W.P. Nuijten de directeur (overleden in 1972). Zijn kamer was op de hoek/ Boven de deur was een trappenhal, met links en rechts 2 vleugels.

Fotonummer["026516"]
PlaatsTilburg
Straat["Molenbochtplein"]
WijkLoven
Datering vanaf21-01-1977
FotograafLambach/ Gemeente Tilburg
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingBasisonderwijs. Aloysiusschool, hoek Molenbochtplein - Koestraat. Dit was eerst een fratersschool, later werd W.P. Nuijten de directeur (overleden in 1972). Zijn kamer was op de hoek/ Boven de deur was een trappenhal, met links en rechts 2 vleugels.
AnnotatieZie KO-C 511a1
Datum

026516 - Basisonderwijs. Aloysiusschool, hoek Molenbochtplein - Koestraat. Dit was eerst een fratersschool, later werd W.P. Nuijten de directeur (overleden in 1972). Zijn kamer was op de hoek/ Boven de deur was een trappenhal, met links en rechts 2 vleugels.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag