011347 - Heuvelstraat richting Heuvel ter hoogte van de Langestraat (links) De poort links hoort bij de drukkerij van de familie Van der Voort. Daarnaast een huis uit 1665, toen bekend als herberg 't Swart Peert'. Op deze ansicht is het huis gesplitst in twee woningen. In 1910 is dit pand gesloopt. Het pand werd gebouwd voor drossaard Arnoldus Cloostermans. - Foto's & Kaarten

Heuvelstraat richting Heuvel ter hoogte van de Langestraat (links) De poort links hoort bij de drukkerij van de familie Van der Voort. Daarnaast een huis uit 1665, toen bekend als herberg 't Swart Peert'. Op deze ansicht is het huis gesplitst in twee woningen. In 1910 is dit pand gesloopt. Het pand werd gebouwd voor drossaard Arnoldus Cloostermans.

Fotonummer["011347"]
PlaatsTilburg
Straat["Heuvelstraat"]
WijkCentrum
Datering vanaf1900
Uiterlijke vormansichtkaart
OmschrijvingHeuvelstraat richting Heuvel ter hoogte van de Langestraat (links) De poort links hoort bij de drukkerij van de familie Van der Voort. Daarnaast een huis uit 1665, toen bekend als herberg 't Swart Peert'. Op deze ansicht is het huis gesplitst in twee woningen. In 1910 is dit pand gesloopt. Het pand werd gebouwd voor drossaard Arnoldus Cloostermans.
AnnotatieTilburgers in beeld, p. 71
Datum

011347 - Heuvelstraat richting Heuvel ter hoogte van de Langestraat (links) De poort links hoort bij de drukkerij van de familie Van der Voort. Daarnaast een huis uit 1665, toen bekend als herberg 't Swart Peert'. Op deze ansicht is het huis gesplitst in twee woningen. In 1910 is dit pand gesloopt. Het pand werd gebouwd voor drossaard Arnoldus Cloostermans.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag