038536 - Volt. Zuid. Fabricage. Productie. Voorbewerking van meervoudige condensatoren in 1933 in shedbouw C aan de Voltstraat (toen nog Nieuwe Goirleseweg). De eerste man op de achterste rij links, pal voor de tweede elektrische schakelkast van links is Dhr.André van Iersel. Hij werkte ruim 20 jaar in deze afdeling als controleur. Foto uit gedenkboek afscheid van Dhr. Anninga directeur. - Foto's & Kaarten

Volt. Zuid. Fabricage. Productie. Voorbewerking van meervoudige condensatoren in 1933 in shedbouw C aan de Voltstraat (toen nog Nieuwe Goirleseweg). De eerste man op de achterste rij links, pal voor de tweede elektrische schakelkast van links is Dhr.André van Iersel. Hij werkte ruim 20 jaar in deze afdeling als controleur. Foto uit gedenkboek afscheid van Dhr. Anninga directeur.

Fotonummer["038536"]
PlaatsTilburg
Straat["Voltstraat"]
Datering vanaf01-12-1933
FotograafNN
HerkomstVolt/Philipsarchief
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingVolt. Zuid. Fabricage. Productie. Voorbewerking van meervoudige condensatoren in 1933 in shedbouw C aan de Voltstraat (toen nog Nieuwe Goirleseweg). De eerste man op de achterste rij links, pal voor de tweede elektrische schakelkast van links is Dhr.André van Iersel. Hij werkte ruim 20 jaar in deze afdeling als controleur. Foto uit gedenkboek afscheid van Dhr. Anninga directeur.
AnnotatieTussen gloeilamp en hoogspanningstrafo bldz.40.
Datum

038536 - Volt. Zuid. Fabricage. Productie. Voorbewerking van meervoudige condensatoren in 1933 in shedbouw C aan de Voltstraat (toen nog Nieuwe Goirleseweg). De eerste man op de achterste rij
links, pal voor de tweede elektrische schakelkast van links is Dhr.André van Iersel. Hij werkte ruim 20 jaar in deze afdeling als controleur. Foto uit gedenkboek afscheid van Dhr. Anninga directeur.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag