104646 - Van 19 t/m 22 september 1920 werd een tuin- en landbouwtentoonstelling gehouden. Het bestuur werd gevormd door E. Fick, A. Speekenbrink en W. van der Linde. Met een matinee, gegeven door de "Koninklijke Harmonie Oosterhout", werd deze tentoonstelling geopend. Het programma vermeldde een keuring van land- en tuinbouwproducten, bloemen, bomen en bijen. Ook paarden, rundvee en geiten werden gekeurd. Op 22 september had een demonstratie plaats van landbouwwerktuigen. Hier een foto van de organisatoren vzan dit evenement. Op de eertse rij v.l.n.r. Frankaart, Adr. van Leijsen, A. van Oirschot, A. de Kort, A. Speekenbrink, burgemeester Dec van der Schueren, E. Fick, W. van der Linde, J. Oomen en H. Schoenmakers. Op de 2e rij v.l.n.r. P. Sips, J. de Rooij, M. Smits, NN, J. van Helvert, J. Caron, J. van Loon, NN, P. Rombouts, NN, A. van Dijk, And. OOmen, NN, J. Oomen, Brouwers, A. van Eekelen, Smits, Van Beuzekom, C. Mertens, A. van Oldeneel en W. OOmen. - Foto's & Kaarten

Van 19 t/m 22 september 1920 werd een tuin- en landbouwtentoonstelling gehouden. Het bestuur werd gevormd door E. Fick, A. Speekenbrink en W. van der Linde. Met een matinee, gegeven door de "Koninklijke Harmonie Oosterhout", werd deze tentoonstelling geopend. Het programma vermeldde een keuring van land- en tuinbouwproducten, bloemen, bomen en bijen. Ook paarden, rundvee en geiten werden gekeurd. Op 22 september had een demonstratie plaats van landbouwwerktuigen. Hier een foto van de organisatoren vzan dit evenement. Op de eertse rij v.l.n.r. Frankaart, Adr. van Leijsen, A. van Oirschot, A. de Kort, A. Speekenbrink, burgemeester Dec van der Schueren, E. Fick, W. van der Linde, J. Oomen en H. Schoenmakers. Op de 2e rij v.l.n.r. P. Sips, J. de Rooij, M. Smits, NN, J. van Helvert, J. Caron, J. van Loon, NN, P. Rombouts, NN, A. van Dijk, And. OOmen, NN, J. Oomen, Brouwers, A. van Eekelen, Smits, Van Beuzekom, C. Mertens, A. van Oldeneel en W. OOmen.

Fotonummer["104646"]
PlaatsOosterhout
Datering vanaf01-01-1920
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingVan 19 t/m 22 september 1920 werd een tuin- en landbouwtentoonstelling gehouden. Het bestuur werd gevormd door E. Fick, A. Speekenbrink en W. van der Linde. Met een matinee, gegeven door de "Koninklijke Harmonie Oosterhout", werd deze tentoonstelling geopend. Het programma vermeldde een keuring van land- en tuinbouwproducten, bloemen, bomen en bijen. Ook paarden, rundvee en geiten werden gekeurd. Op 22 september had een demonstratie plaats van landbouwwerktuigen. Hier een foto van de organisatoren vzan dit evenement. Op de eertse rij v.l.n.r. Frankaart, Adr. van Leijsen, A. van Oirschot, A. de Kort, A. Speekenbrink, burgemeester Dec van der Schueren, E. Fick, W. van der Linde, J. Oomen en H. Schoenmakers. Op de 2e rij v.l.n.r. P. Sips, J. de Rooij, M. Smits, NN, J. van Helvert, J. Caron, J. van Loon, NN, P. Rombouts, NN, A. van Dijk, And. OOmen, NN, J. Oomen, Brouwers, A. van Eekelen, Smits, Van Beuzekom, C. Mertens, A. van Oldeneel en W. OOmen.
AnnotatieJ. Oomen, "Kent u ze nog...de Oosterhouters".
Datum

104646 - Van 19 t/m 22 september 1920 werd een tuin- en landbouwtentoonstelling gehouden. Het bestuur werd gevormd door E. Fick, A. Speekenbrink en W. van der Linde. Met een matinee, gegeven door de "Koninklijke Harmonie Oosterhout", werd deze tentoonstelling geopend. Het programma vermeldde een keuring van land- en tuinbouwproducten, bloemen, bomen en bijen. Ook paarden, rundvee en geiten werden gekeurd. Op 22 september had een demonstratie plaats van landbouwwerktuigen. Hier een foto van de organisatoren vzan dit evenement.
Op de eertse rij v.l.n.r. Frankaart, Adr. van Leijsen, A. van Oirschot, A. de Kort, A. Speekenbrink, burgemeester Dec van der Schueren, E. Fick, W. van der Linde, J. Oomen en H. Schoenmakers. Op de 2e rij v.l.n.r. P. Sips, J. de Rooij, M. Smits, NN, J. van Helvert, J. Caron, J. van Loon, NN, P. Rombouts, NN, A. van Dijk, And. OOmen, NN, J. Oomen, Brouwers, A. van Eekelen, Smits, Van Beuzekom, C. Mertens, A. van Oldeneel en W. OOmen.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag