067891 - Beeld van de H. JACOBUS de MEERDERE, aangebracht in de gevel van het voormalig Sint Jacobusklooster, Broekhovenseweg 166. Maker onbekend. Ook de Zusters van het Allerheiligst Hart van Jezus van Moerdijk hebben enige tijd dit klooster bewoond. Trefwoorden: Kunst, openbare ruimte. - Foto's & Kaarten

Beeld van de H. JACOBUS de MEERDERE, aangebracht in de gevel van het voormalig Sint Jacobusklooster, Broekhovenseweg 166. Maker onbekend. Ook de Zusters van het Allerheiligst Hart van Jezus van Moerdijk hebben enige tijd dit klooster bewoond. Trefwoorden: Kunst, openbare ruimte.

Fotonummer["067891"]
PlaatsTilburg
Straat["Broekhovenseweg 166"]
Datering vanaf1929
FotograafPaul van de Sande, Tilburg
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingBeeld van de H. JACOBUS de MEERDERE, aangebracht in de gevel van het voormalig Sint Jacobusklooster, Broekhovenseweg 166. Maker onbekend. Ook de Zusters van het Allerheiligst Hart van Jezus van Moerdijk hebben enige tijd dit klooster bewoond. Trefwoorden: Kunst, openbare ruimte.
Huisnummer166
Datum

067891 - Beeld van de H. JACOBUS de MEERDERE, aangebracht in de gevel van het voormalig Sint Jacobusklooster, Broekhovenseweg 166. Maker onbekend. Ook de Zusters van het Allerheiligst Hart van Jezus van Moerdijk hebben enige tijd dit klooster bewoond.
Trefwoorden: Kunst, openbare ruimte.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag