1726_073 - Affiche Tweede Wereldoorlog. In opdracht van de veldcommandant te Tilburg maakt de Burgemeester bekend dat het rijden met vrachtauto's, auto's en motorijwielen is verboden. Tenzij de veldcommandant een vergunning heeft afgegeven. Daarnaast mogen inwoners van Tilburg de bebouwde kom niet verlaten. Wanneer troepentransporten plaatsvinden moeten alle voertuigen van deze wegen verwijderd worden. Men wordt verzocht zo weinig mogelijk gebruik van de fiets te maken. Afgegeven op 17 mei 1940. Afkomstig van de Burgemeester Jan van de Mortel, Afmeting: 59x43 cm, Drukker onbekend. WOII. WO2. - Foto's & Kaarten

Affiche Tweede Wereldoorlog. In opdracht van de veldcommandant te Tilburg maakt de Burgemeester bekend dat het rijden met vrachtauto's, auto's en motorijwielen is verboden. Tenzij de veldcommandant een vergunning heeft afgegeven. Daarnaast mogen inwoners van Tilburg de bebouwde kom niet verlaten. Wanneer troepentransporten plaatsvinden moeten alle voertuigen van deze wegen verwijderd worden. Men wordt verzocht zo weinig mogelijk gebruik van de fiets te maken. Afgegeven op 17 mei 1940. Afkomstig van de Burgemeester Jan van de Mortel, Afmeting: 59x43 cm, Drukker onbekend. WOII. WO2.

Fotonummer["1726_073"]
PlaatsTilburg
Datering vanaf17-05-1940
Herkomst1726 Plaatsingslijst van het archief van Affiches Tweede Wereldoorlog
Uiterlijke vormaffiche
OmschrijvingAffiche Tweede Wereldoorlog. In opdracht van de veldcommandant te Tilburg maakt de Burgemeester bekend dat het rijden met vrachtauto's, auto's en motorijwielen is verboden. Tenzij de veldcommandant een vergunning heeft afgegeven. Daarnaast mogen inwoners van Tilburg de bebouwde kom niet verlaten. Wanneer troepentransporten plaatsvinden moeten alle voertuigen van deze wegen verwijderd worden. Men wordt verzocht zo weinig mogelijk gebruik van de fiets te maken. Afgegeven op 17 mei 1940. Afkomstig van de Burgemeester Jan van de Mortel, Afmeting: 59x43 cm, Drukker onbekend. WOII. WO2.
Datum

1726_073 - Affiche Tweede Wereldoorlog. 

In opdracht van de veldcommandant te Tilburg maakt de Burgemeester bekend dat het rijden met vrachtauto's, auto's en motorijwielen is verboden. Tenzij de veldcommandant een vergunning heeft afgegeven. 

Daarnaast mogen inwoners van Tilburg de bebouwde kom niet verlaten.

Wanneer troepentransporten plaatsvinden moeten alle voertuigen van deze wegen verwijderd worden.

Men wordt verzocht zo weinig mogelijk gebruik van de fiets te maken.

Afgegeven op 17 mei 1940. Afkomstig van de Burgemeester Jan van de Mortel, Afmeting: 59x43 cm, Drukker onbekend.

WOII. WO2.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag