035327 - Pand Willem IIstraat 66 dat ten gevolge van aan verzakking gesloopt diende te worden, omdat men een gleuf moest graven voor de aanleg van de kabeltelevisie; in pand woonde destijds de J. van der Schoot en zijn moeder mevrouw van der Schoot- Kruijssen. Links winkel Van der Tuijn in parketvloeren. - Foto's & Kaarten

Pand Willem IIstraat 66 dat ten gevolge van aan verzakking gesloopt diende te worden, omdat men een gleuf moest graven voor de aanleg van de kabeltelevisie; in pand woonde destijds de J. van der Schoot en zijn moeder mevrouw van der Schoot- Kruijssen. Links winkel Van der Tuijn in parketvloeren.

Fotonummer["035327"]
PlaatsTilburg
Straat["Willem II-straat"]
WijkCentrum
Datering vanaf13-05-1981
FotograafJan Brieffies, Tilburg
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingPand Willem IIstraat 66 dat ten gevolge van aan verzakking gesloopt diende te worden, omdat men een gleuf moest graven voor de aanleg van de kabeltelevisie; in pand woonde destijds de J. van der Schoot en zijn moeder mevrouw van der Schoot- Kruijssen. Links winkel Van der Tuijn in parketvloeren.
AnnotatieNieuwsblad van 14 mei 1981
Huisnummer66
Datum

035327 - Pand Willem IIstraat 66 dat ten gevolge van aan verzakking gesloopt diende te worden, omdat men een gleuf moest graven voor de aanleg van de kabeltelevisie; in pand woonde destijds de J. van der Schoot en zijn moeder mevrouw van der Schoot- Kruijssen. Links winkel Van der Tuijn in parketvloeren.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag