057990 - Gilze. Lederindustrie. Op de hoek van de Oranjestraat en de Ridderstraat stond in 1902 het café van A.J. Hoevenaars dat de naam Dorpzicht droeg. Onder het rechterraam staat een paardenvoerbak. Links achter het café de kruidenierswinkel en looierij van dezelfde eigenaar. Rechts in de Ridderstraat de winkel in kruidenierswaren, manufacturen en drogisterij van mej. Coppens. - Foto's & Kaarten

Gilze. Lederindustrie. Op de hoek van de Oranjestraat en de Ridderstraat stond in 1902 het café van A.J. Hoevenaars dat de naam Dorpzicht droeg. Onder het rechterraam staat een paardenvoerbak. Links achter het café de kruidenierswinkel en looierij van dezelfde eigenaar. Rechts in de Ridderstraat de winkel in kruidenierswaren, manufacturen en drogisterij van mej. Coppens.

Fotonummer["057990"]
PlaatsGilze
Straat["Oranjestraat"]
Datering vanaf1902
Uiterlijke vormansichtkaart
OmschrijvingGilze. Lederindustrie. Op de hoek van de Oranjestraat en de Ridderstraat stond in 1902 het café van A.J. Hoevenaars dat de naam Dorpzicht droeg. Onder het rechterraam staat een paardenvoerbak. Links achter het café de kruidenierswinkel en looierij van dezelfde eigenaar. Rechts in de Ridderstraat de winkel in kruidenierswaren, manufacturen en drogisterij van mej. Coppens.
Datum

057990 - Gilze. Lederindustrie. Op de hoek van de Oranjestraat en de Ridderstraat stond in 1902 het café van A.J. Hoevenaars dat de naam Dorpzicht droeg. Onder het rechterraam staat een paardenvoerbak. Links achter het café de kruidenierswinkel en looierij van dezelfde eigenaar. Rechts in de Ridderstraat de winkel in kruidenierswaren, manufacturen en drogisterij van mej. Coppens.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag