039236 - Volt. Zuid. Hulpafdelingen, Vervoer, Expeditie, Logistiek. Magazijn. De "accu" boodschappenwagen sinds mensenheugenis in gebruik bij Volt. Tot ongeveer 1957 was een versie in gebruik waarbij de bestuurder voor op een plank stond. Met deze plank moest men sturen. Door de plank links of rechts verder omlaag te trappen reageerde de accuwagen met naar links of rechts te gaan. - Foto's & Kaarten

Volt. Zuid. Hulpafdelingen, Vervoer, Expeditie, Logistiek. Magazijn. De "accu" boodschappenwagen sinds mensenheugenis in gebruik bij Volt. Tot ongeveer 1957 was een versie in gebruik waarbij de bestuurder voor op een plank stond. Met deze plank moest men sturen. Door de plank links of rechts verder omlaag te trappen reageerde de accuwagen met naar links of rechts te gaan.

Fotonummer["039236"]
PlaatsTilburg
Straat["Groenstraat"]
FotograafA. de Jong, Volt, Tilburg
Herkomst474 het archief van de n.v. Gloeilampenfabriek 'VOLT' te Tilburg, 1909 - 1999.
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingVolt. Zuid. Hulpafdelingen, Vervoer, Expeditie, Logistiek. Magazijn. De "accu" boodschappenwagen sinds mensenheugenis in gebruik bij Volt. Tot ongeveer 1957 was een versie in gebruik waarbij de bestuurder voor op een plank stond. Met deze plank moest men sturen. Door de plank links of rechts verder omlaag te trappen reageerde de accuwagen met naar links of rechts te gaan.
Huisnummer139
Datum

039236 - Volt. Zuid. Hulpafdelingen, Vervoer, Expeditie, Logistiek. Magazijn. De "accu" boodschappenwagen sinds mensenheugenis in gebruik bij Volt. Tot ongeveer 1957 was een versie in gebruik waarbij de bestuurder voor op een plank stond. Met deze plank moest men sturen. Door de plank links of rechts verder omlaag te trappen reageerde  de accuwagen met naar links of rechts te gaan.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag