038920 - Volt. Zuid. Tentoonstelling van de Volt vakliedenopleiding april/mei 1957 in de kantine aan de Voltstraat. Deze kantine was de bovenverdieping van gebouw B. ( Zie platte grond in het boekje "Tussen gloeilamp en hoogspanningstrafo".Bldz. 40.) De Heren van der Linde? links en Ton v.d. Boogaerd of Boogaert? rechts, beiden rechtopstaand. De rechtse heren bekijken een collectie plaatwerk. - Foto's & Kaarten

Volt. Zuid. Tentoonstelling van de Volt vakliedenopleiding april/mei 1957 in de kantine aan de Voltstraat. Deze kantine was de bovenverdieping van gebouw B. ( Zie platte grond in het boekje "Tussen gloeilamp en hoogspanningstrafo".Bldz. 40.) De Heren van der Linde? links en Ton v.d. Boogaerd of Boogaert? rechts, beiden rechtopstaand. De rechtse heren bekijken een collectie plaatwerk.

Fotonummer["038920"]
PlaatsTilburg
Straat["Voltstraat"]
Datering vanaf01-04-1957
FotograafA. de Jong, Volt
Herkomst474 het archief van de n.v. Gloeilampenfabriek 'VOLT' te Tilburg, 1909 - 1999.
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingVolt. Zuid. Tentoonstelling van de Volt vakliedenopleiding april/mei 1957 in de kantine aan de Voltstraat. Deze kantine was de bovenverdieping van gebouw B. ( Zie platte grond in het boekje "Tussen gloeilamp en hoogspanningstrafo".Bldz. 40.) De Heren van der Linde? links en Ton v.d. Boogaerd of Boogaert? rechts, beiden rechtopstaand. De rechtse heren bekijken een collectie plaatwerk.
Datum

038920 - Volt. Zuid. Tentoonstelling van de Volt vakliedenopleiding april/mei 1957 in de kantine aan de Voltstraat. Deze kantine was de bovenverdieping van gebouw B. ( Zie platte grond in het boekje "Tussen gloeilamp en hoogspanningstrafo".Bldz. 40.) De Heren van der Linde? links en Ton v.d. Boogaerd of Boogaert? rechts, beiden rechtopstaand. De rechtse heren bekijken een collectie plaatwerk.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag