003383 - Voormalige parochiekerk van de wijk Zand II toegewijd aan de pastoor van Ars op de hoek Beneluxlaan/Schiphollaan. Vanaf 1977 is er een filiaal van de openbare bibliotheek en het wijkcentrum. Links van de kerk de voormalige pastorie aan de Schiphollaan, nu biedt het gebouw huisvesting aan de 'Elimgroep'. - Foto's & Kaarten

Voormalige parochiekerk van de wijk Zand II toegewijd aan de pastoor van Ars op de hoek Beneluxlaan/Schiphollaan. Vanaf 1977 is er een filiaal van de openbare bibliotheek en het wijkcentrum. Links van de kerk de voormalige pastorie aan de Schiphollaan, nu biedt het gebouw huisvesting aan de 'Elimgroep'.

Fotonummer["003383"]
PlaatsTilburg
Straat["Beneluxlaan"]
Datering vanaf1963
FotograafFoto Lahaye, Tilburg
Uiterlijke vormansichtkaart
OmschrijvingVoormalige parochiekerk van de wijk Zand II toegewijd aan de pastoor van Ars op de hoek Beneluxlaan/Schiphollaan. Vanaf 1977 is er een filiaal van de openbare bibliotheek en het wijkcentrum. Links van de kerk de voormalige pastorie aan de Schiphollaan, nu biedt het gebouw huisvesting aan de 'Elimgroep'.
AnnotatieDe bijnaam is citroenpers.
Huisnummer74
Datum

003383 - Voormalige parochiekerk van de wijk Zand II toegewijd aan de pastoor van Ars op de hoek Beneluxlaan/Schiphollaan. Vanaf 1977 is er een filiaal van de openbare bibliotheek en het wijkcentrum. Links van de kerk de voormalige pastorie aan de Schiphollaan, nu biedt het gebouw huisvesting aan de 'Elimgroep'.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag