057639 - Stationsstraat. Horeca. Links hotel-restaurant Wilhelmina. het werd beheerd door C. van Opstal en later door vrouwke Sanders. Het hoekpand, waar in later jaren een bijkantoor van de Uniebank en daarna van de Rotterdamse bank was gevestigd, wer in 1970 afgebroken. - Foto's & Kaarten

Stationsstraat. Horeca. Links hotel-restaurant Wilhelmina. het werd beheerd door C. van Opstal en later door vrouwke Sanders. Het hoekpand, waar in later jaren een bijkantoor van de Uniebank en daarna van de Rotterdamse bank was gevestigd, wer in 1970 afgebroken.

Fotonummer["057639"]
PlaatsOisterwijk
Straat["Stationsstraat"]
Datering vanaf1905
FotograafOnbekend
Uiterlijke vormansichtkaart
OmschrijvingStationsstraat. Horeca. Links hotel-restaurant Wilhelmina. het werd beheerd door C. van Opstal en later door vrouwke Sanders. Het hoekpand, waar in later jaren een bijkantoor van de Uniebank en daarna van de Rotterdamse bank was gevestigd, wer in 1970 afgebroken.
Annotatie"Oisterwijk in oude ansichten", door P.J.M. Wuisman, p. 24.
Datum

057639 - Stationsstraat. Horeca. Links hotel-restaurant Wilhelmina. het werd beheerd door C. van Opstal en later door vrouwke Sanders. Het hoekpand, waar in later jaren een bijkantoor van de Uniebank en daarna van de Rotterdamse bank was gevestigd, wer in 1970 afgebroken.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag