004277 - Groep van collectanten en huldigingscomité bij gelegenheid van het 60-jarig kloosterjubileum van Frater Emilianus van Dijk. Zie ook foto nr. 4276. Aan tafel zittend v.l.n.r. Jos. Donders, J. Weber, Jos. van Oosterhout, secretaris, J. van Rijzewijk, voorzitter, G. van Hoorsel, penningmeester, A. Raaijmakers en F. van der Schoot. - Foto's & Kaarten

Groep van collectanten en huldigingscomité bij gelegenheid van het 60-jarig kloosterjubileum van Frater Emilianus van Dijk. Zie ook foto nr. 4276. Aan tafel zittend v.l.n.r. Jos. Donders, J. Weber, Jos. van Oosterhout, secretaris, J. van Rijzewijk, voorzitter, G. van Hoorsel, penningmeester, A. Raaijmakers en F. van der Schoot.

Fotonummer["004277"]
PlaatsTilburg
Datering vanaf1914
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingGroep van collectanten en huldigingscomité bij gelegenheid van het 60-jarig kloosterjubileum van Frater Emilianus van Dijk. Zie ook foto nr. 4276. Aan tafel zittend v.l.n.r. Jos. Donders, J. Weber, Jos. van Oosterhout, secretaris, J. van Rijzewijk, voorzitter, G. van Hoorsel, penningmeester, A. Raaijmakers en F. van der Schoot.
AnnotatieKath. Illustratie 4-7-1914
Datum

004277 - Groep van collectanten en huldigingscomité bij gelegenheid van het 60-jarig kloosterjubileum van Frater Emilianus van Dijk. Zie ook foto nr. 4276. Aan tafel zittend v.l.n.r. Jos. Donders, J. Weber, Jos. van Oosterhout, secretaris,  J. van Rijzewijk, voorzitter, G. van Hoorsel, penningmeester, A. Raaijmakers en F. van der Schoot.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag