007146 - Muziekleven. Vierde van links Willem van Kalmthout, directeur van het Tilburgs conservatorium. Links van hem pastoor Aelen (Koningshoeven), rechts van hem Staf Nees, stadsbeiaardier van Mechelen. Derde van rechts is mogelijk orgeltrapper Reabel. - Foto's & Kaarten

Muziekleven. Vierde van links Willem van Kalmthout, directeur van het Tilburgs conservatorium. Links van hem pastoor Aelen (Koningshoeven), rechts van hem Staf Nees, stadsbeiaardier van Mechelen. Derde van rechts is mogelijk orgeltrapper Reabel.

Fotonummer["007146"]
PlaatsTilburg
Datering vanaf1930
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingMuziekleven. Vierde van links Willem van Kalmthout, directeur van het Tilburgs conservatorium. Links van hem pastoor Aelen (Koningshoeven), rechts van hem Staf Nees, stadsbeiaardier van Mechelen. Derde van rechts is mogelijk orgeltrapper Reabel.
Datum

007146 - Muziekleven. Vierde van links Willem van Kalmthout, directeur van het Tilburgs conservatorium. Links van hem pastoor Aelen (Koningshoeven), rechts van hem Staf Nees, stadsbeiaardier van Mechelen. Derde van rechts is mogelijk orgeltrapper Reabel.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag