067745 - Marmeren GEDENKSTEEN met de namen van de oprichters van de Ambachts- en Industrieschool. De steen werd aangebracht tgv het 25-jarig bestaan van de school, die destijds gevestigd was aan de Spoorlaan 434. Later is hij geplaatst in de nieuwbouw van de RK LTS Westhoeve, aan de Reitse Hoevenstraat. De namen: dr. H. vd Heijden, voorz. - dr. B. Dijkstra, secr. - L. de Beer, penningm. - A. Blomjous - L. Gooijaarts - J. Diepen - E. Janssens - P. Maas. TREFWOORDEN: Kunst in de openbare ruimte. Onderwijs. - Foto's & Kaarten

Marmeren GEDENKSTEEN met de namen van de oprichters van de Ambachts- en Industrieschool. De steen werd aangebracht tgv het 25-jarig bestaan van de school, die destijds gevestigd was aan de Spoorlaan 434. Later is hij geplaatst in de nieuwbouw van de RK LTS Westhoeve, aan de Reitse Hoevenstraat. De namen: dr. H. vd Heijden, voorz. - dr. B. Dijkstra, secr. - L. de Beer, penningm. - A. Blomjous - L. Gooijaarts - J. Diepen - E. Janssens - P. Maas. TREFWOORDEN: Kunst in de openbare ruimte. Onderwijs.

Fotonummer["067745"]
PlaatsTilburg
Straat["Reitse Hoevenstraat"]
Datering vanaf1929
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingMarmeren GEDENKSTEEN met de namen van de oprichters van de Ambachts- en Industrieschool. De steen werd aangebracht tgv het 25-jarig bestaan van de school, die destijds gevestigd was aan de Spoorlaan 434. Later is hij geplaatst in de nieuwbouw van de RK LTS Westhoeve, aan de Reitse Hoevenstraat. De namen: dr. H. vd Heijden, voorz. - dr. B. Dijkstra, secr. - L. de Beer, penningm. - A. Blomjous - L. Gooijaarts - J. Diepen - E. Janssens - P. Maas. TREFWOORDEN: Kunst in de openbare ruimte. Onderwijs.
Huisnummer12
Datum

067745 - Marmeren GEDENKSTEEN met de namen van de oprichters van de Ambachts- en Industrieschool. De steen werd aangebracht tgv het 25-jarig bestaan van de school, die destijds gevestigd was aan de Spoorlaan 434. Later is hij geplaatst in de nieuwbouw van de RK LTS Westhoeve, aan de Reitse Hoevenstraat. De namen: dr. H. vd Heijden, voorz. - dr. B. Dijkstra, secr. - L. de Beer, penningm. - A. Blomjous - L. Gooijaarts - J. Diepen - E. Janssens - P. Maas.
TREFWOORDEN: Kunst in de openbare ruimte. Onderwijs.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag