082808 - Altaargedeelte van het interieur kerk van de Heilige Familie tijdens de viering van een mis bij een bijzondere gelegenheid.(Eerste viering?) Het gebouw is ontworpen door Jos Donders geïnspireerd op de Amsterdamse school. De glas- in loodramen zijn van Piet Clijsen en een ciborie van Johan Hamers. De kerk is in 1974 gesloopt. De kerk stond vlak bij de molen en het woonhuis van de fam. Schraven-Eijsbouts. - Foto's & Kaarten

Altaargedeelte van het interieur kerk van de Heilige Familie tijdens de viering van een mis bij een bijzondere gelegenheid.(Eerste viering?) Het gebouw is ontworpen door Jos Donders geïnspireerd op de Amsterdamse school. De glas- in loodramen zijn van Piet Clijsen en een ciborie van Johan Hamers. De kerk is in 1974 gesloopt. De kerk stond vlak bij de molen en het woonhuis van de fam. Schraven-Eijsbouts.

Fotonummer["082808"]
PlaatsTilburg
Straat["Broekhovenseweg"]
Datering vanaf1924
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingAltaargedeelte van het interieur kerk van de Heilige Familie tijdens de viering van een mis bij een bijzondere gelegenheid.(Eerste viering?) Het gebouw is ontworpen door Jos Donders geïnspireerd op de Amsterdamse school. De glas- in loodramen zijn van Piet Clijsen en een ciborie van Johan Hamers. De kerk is in 1974 gesloopt. De kerk stond vlak bij de molen en het woonhuis van de fam. Schraven-Eijsbouts.
Datum

082808 - Altaargedeelte van het interieur kerk van de Heilige Familie tijdens de viering van een mis bij een bijzondere gelegenheid.(Eerste viering?) Het gebouw is ontworpen door Jos Donders geïnspireerd op de Amsterdamse school. De glas- in loodramen zijn van Piet Clijsen en een ciborie van Johan Hamers. De kerk is in 1974 gesloopt. De kerk stond vlak bij de molen en het woonhuis van de fam. Schraven-Eijsbouts.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag