038971 - Volt. Noord.Productie of fabricage afd. Deflectieunits.Vermoedelijke plaats hal NA ca. 1965. Hier het wikkelen van Beeld- en Lijnspoelen wat toen nog een voor een gebeurde. Op de voorgrond links een handmatig bakapparaat voor de lijnspoel. Later is dit werk geautomatiseerd en rolde elke 16 seconden een compleet gewikkelde en gebakken lijnspoel of beeldspoel uit de wikkelautomaat. - Foto's & Kaarten

Volt. Noord.Productie of fabricage afd. Deflectieunits.Vermoedelijke plaats hal NA ca. 1965. Hier het wikkelen van Beeld- en Lijnspoelen wat toen nog een voor een gebeurde. Op de voorgrond links een handmatig bakapparaat voor de lijnspoel. Later is dit werk geautomatiseerd en rolde elke 16 seconden een compleet gewikkelde en gebakken lijnspoel of beeldspoel uit de wikkelautomaat.

Fotonummer["038971"]
PlaatsTilburg
Straat["Zevenheuvelenweg"]
Datering vanaf1965
FotograafA. de Jong, Volt
Herkomst474 het archief van de n.v. Gloeilampenfabriek 'VOLT' te Tilburg, 1909 - 1999.
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingVolt. Noord.Productie of fabricage afd. Deflectieunits.Vermoedelijke plaats hal NA ca. 1965. Hier het wikkelen van Beeld- en Lijnspoelen wat toen nog een voor een gebeurde. Op de voorgrond links een handmatig bakapparaat voor de lijnspoel. Later is dit werk geautomatiseerd en rolde elke 16 seconden een compleet gewikkelde en gebakken lijnspoel of beeldspoel uit de wikkelautomaat.
AnnotatieTussen gloeilamp en hoogspanningstrafo blz. 48.
Huisnummer25
Datum

038971 - Volt. Noord.Productie of fabricage afd. Deflectieunits.Vermoedelijke plaats hal NA ca. 1965. Hier het wikkelen van Beeld- en Lijnspoelen wat toen nog een voor een gebeurde. Op de voorgrond links een handmatig bakapparaat voor de lijnspoel. Later is dit werk geautomatiseerd en rolde elke 16 seconden een compleet gewikkelde en gebakken lijnspoel of beeldspoel uit de wikkelautomaat.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag