005029 - Foto genomen in de tuin van de familie LEENAERTS, Clerckstraat 5, in 1914. Links het echtpaar Jan LEENAERTS-Marie SPIJKERS, zittend twee zonen: Frans en Jan met accordeon. Tussen hen in staat Anton Muurmans, later zwager van Jan. Jan Leenaerts sr. was koperslager van beroep, zijn zoon Jan werd ketelslager. - Foto's & Kaarten

Foto genomen in de tuin van de familie LEENAERTS, Clerckstraat 5, in 1914. Links het echtpaar Jan LEENAERTS-Marie SPIJKERS, zittend twee zonen: Frans en Jan met accordeon. Tussen hen in staat Anton Muurmans, later zwager van Jan. Jan Leenaerts sr. was koperslager van beroep, zijn zoon Jan werd ketelslager.

Fotonummer["005029"]
PlaatsTilburg
Straat["Clercxstraat"]
WijkTivoli
Datering vanaf1914
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingFoto genomen in de tuin van de familie LEENAERTS, Clerckstraat 5, in 1914. Links het echtpaar Jan LEENAERTS-Marie SPIJKERS, zittend twee zonen: Frans en Jan met accordeon. Tussen hen in staat Anton Muurmans, later zwager van Jan. Jan Leenaerts sr. was koperslager van beroep, zijn zoon Jan werd ketelslager.
Huisnummer5
Datum

005029 - Foto genomen in de tuin van de familie LEENAERTS, Clerckstraat 5, in 1914. Links het echtpaar Jan LEENAERTS-Marie SPIJKERS, zittend twee zonen: Frans en Jan met accordeon. Tussen hen in staat Anton Muurmans, later zwager van Jan. Jan Leenaerts sr. was koperslager van beroep, zijn zoon Jan werd ketelslager.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag