011781 - Maria Catharina Josephine (Miet) DONDERS (1898-1982) krijgt hier, in 1961, de kerkelijke onderscheiding Pro Ecclesia et Pontifice uitgereikt door mevr. W. Janssen-Twaalfhoven, presidente van het Wit Gele Kruis en de Meisjesbescherming Tilburg. Mevrouw Donders was actief lid van de Meisjesbeschermiong, het Marialegioen en de Kunstkring. Zij zette zich ook in voor het stedelijk ziekentriduum en de kinderpostzegelactie. Zij was een dochter van sigarenfabrikant en assurantiemakelaar Hubert Donders en Josephina Knegtel. - Foto's & Kaarten

Maria Catharina Josephine (Miet) DONDERS (1898-1982) krijgt hier, in 1961, de kerkelijke onderscheiding Pro Ecclesia et Pontifice uitgereikt door mevr. W. Janssen-Twaalfhoven, presidente van het Wit Gele Kruis en de Meisjesbescherming Tilburg. Mevrouw Donders was actief lid van de Meisjesbeschermiong, het Marialegioen en de Kunstkring. Zij zette zich ook in voor het stedelijk ziekentriduum en de kinderpostzegelactie. Zij was een dochter van sigarenfabrikant en assurantiemakelaar Hubert Donders en Josephina Knegtel.

Fotonummer["011781"]
PlaatsTilburg
Datering vanaf1961
Uiterlijke vormdocument
OmschrijvingMaria Catharina Josephine (Miet) DONDERS (1898-1982) krijgt hier, in 1961, de kerkelijke onderscheiding Pro Ecclesia et Pontifice uitgereikt door mevr. W. Janssen-Twaalfhoven, presidente van het Wit Gele Kruis en de Meisjesbescherming Tilburg. Mevrouw Donders was actief lid van de Meisjesbeschermiong, het Marialegioen en de Kunstkring. Zij zette zich ook in voor het stedelijk ziekentriduum en de kinderpostzegelactie. Zij was een dochter van sigarenfabrikant en assurantiemakelaar Hubert Donders en Josephina Knegtel.
AnnotatieHet Tilburgse geslacht Donders, 3e herz. dr. 1996 p. 145; Ronald Peeters en Jef van Gils, Tilburgers in beeld. 1996, p. 156.
Datum

011781 - Maria Catharina Josephine (Miet) DONDERS (1898-1982) krijgt hier, in 1961, de kerkelijke onderscheiding Pro Ecclesia et Pontifice uitgereikt door mevr. W. Janssen-Twaalfhoven, presidente van het Wit Gele Kruis en de Meisjesbescherming Tilburg. Mevrouw Donders was actief lid van de Meisjesbeschermiong, het Marialegioen en de Kunstkring. Zij zette zich ook in voor het stedelijk ziekentriduum en de kinderpostzegelactie. Zij was een dochter van sigarenfabrikant en assurantiemakelaar Hubert Donders en Josephina Knegtel.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag