039959 - Willem Hersmis geboren te Tilburg op 2 december 1832 en aldaar overleden op 18 april 1902. Hij was toen weduwnaar van Maria Baptist en pakjesdrager van beroep. Hij werd geboren met de familienaam Hermsemus. Aangifte deed Arnoldus Hersemus, soldaat bij de infanterie, gelegerd in Tilburg. Hij verklaarde niet dat hij de vader was, maar noemde als moeder Wilhelmina Hendrikx, 21 jaar oud, mede verblijvende in Tilburg. Getuigen waren de soldaten Leonardus Stegeman en Johannes van Leeuwen. Twee jaar later, op 30 mei 1834, trouwden Arnoldus, onder de familienaam Hersmis, met Wilhelmina Hendriks. Hij was toen dienstknecht in Tilburg. Bruid en bruidegom werden geboren in Arnhem. Willem Hersmis zou een zoon zijn van koning Willem II. - Foto's & Kaarten

Willem Hersmis geboren te Tilburg op 2 december 1832 en aldaar overleden op 18 april 1902. Hij was toen weduwnaar van Maria Baptist en pakjesdrager van beroep. Hij werd geboren met de familienaam Hermsemus. Aangifte deed Arnoldus Hersemus, soldaat bij de infanterie, gelegerd in Tilburg. Hij verklaarde niet dat hij de vader was, maar noemde als moeder Wilhelmina Hendrikx, 21 jaar oud, mede verblijvende in Tilburg. Getuigen waren de soldaten Leonardus Stegeman en Johannes van Leeuwen. Twee jaar later, op 30 mei 1834, trouwden Arnoldus, onder de familienaam Hersmis, met Wilhelmina Hendriks. Hij was toen dienstknecht in Tilburg. Bruid en bruidegom werden geboren in Arnhem. Willem Hersmis zou een zoon zijn van koning Willem II.

Fotonummer["039959"]
PlaatsTilburg
Datering vanaf1900
Uiterlijke vormansichtkaart
OmschrijvingWillem Hersmis geboren te Tilburg op 2 december 1832 en aldaar overleden op 18 april 1902. Hij was toen weduwnaar van Maria Baptist en pakjesdrager van beroep. Hij werd geboren met de familienaam Hermsemus. Aangifte deed Arnoldus Hersemus, soldaat bij de infanterie, gelegerd in Tilburg. Hij verklaarde niet dat hij de vader was, maar noemde als moeder Wilhelmina Hendrikx, 21 jaar oud, mede verblijvende in Tilburg. Getuigen waren de soldaten Leonardus Stegeman en Johannes van Leeuwen. Twee jaar later, op 30 mei 1834, trouwden Arnoldus, onder de familienaam Hersmis, met Wilhelmina Hendriks. Hij was toen dienstknecht in Tilburg. Bruid en bruidegom werden geboren in Arnhem. Willem Hersmis zou een zoon zijn van koning Willem II.
Datum

039959 - Willem Hersmis geboren te Tilburg op 2 december 1832 en aldaar overleden op 18 april 1902. Hij was toen weduwnaar van Maria Baptist en pakjesdrager van beroep. Hij werd geboren met de familienaam Hermsemus. Aangifte deed Arnoldus Hersemus, soldaat bij de infanterie, gelegerd in Tilburg. Hij verklaarde niet dat hij de vader was, maar noemde als moeder Wilhelmina Hendrikx, 21 jaar oud, mede verblijvende in Tilburg. Getuigen waren de soldaten Leonardus Stegeman en Johannes van Leeuwen. Twee jaar later, op 30 mei 1834, trouwden Arnoldus, onder de familienaam Hersmis, met Wilhelmina Hendriks. Hij was toen dienstknecht in Tilburg. Bruid en bruidegom werden geboren in Arnhem. Willem Hersmis zou een zoon zijn van koning Willem II.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag