057450 - Dorpsstraat(op de plek waar huidige doorgang bij en linkerzijde van A&H supermarkt zich bevinden). Villa Kelckhoven, in de tweede helft van de 19 eeuw bewoond door notaris I. Breda van Kelckhoven, afstammeling van een bekende Moergestelse familie. De notaris overleed in 1905 en werd begraven achter de Hervormde Kerk aan de Kerkstraat. - Foto's & Kaarten

Dorpsstraat(op de plek waar huidige doorgang bij en linkerzijde van A&H supermarkt zich bevinden). Villa Kelckhoven, in de tweede helft van de 19 eeuw bewoond door notaris I. Breda van Kelckhoven, afstammeling van een bekende Moergestelse familie. De notaris overleed in 1905 en werd begraven achter de Hervormde Kerk aan de Kerkstraat.

Fotonummer["057450"]
PlaatsOisterwijk
Straat["Dorpsstraat"]
Datering vanaf1895
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingDorpsstraat(op de plek waar huidige doorgang bij en linkerzijde van A&H supermarkt zich bevinden). Villa Kelckhoven, in de tweede helft van de 19 eeuw bewoond door notaris I. Breda van Kelckhoven, afstammeling van een bekende Moergestelse familie. De notaris overleed in 1905 en werd begraven achter de Hervormde Kerk aan de Kerkstraat.
AnnotatieP.J.M. Wuisman, "Stap voor stap door Oisterwijk" p. 66.
Datum

057450 - Dorpsstraat(op de plek waar huidige doorgang bij en linkerzijde van A&H supermarkt zich bevinden).   Villa Kelckhoven, in de tweede helft van de 19 eeuw bewoond door notaris I. Breda van Kelckhoven, afstammeling van een bekende Moergestelse familie. De notaris overleed in 1905 en werd begraven achter de Hervormde Kerk aan de Kerkstraat.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag